Cardano %30 düşüş riskiyle karşı karşıya

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano fiyatı, blockchain ağının büyüme göstermesine ve haziran ayında büyük bir hard fork gerçekleştirilecek olmasına rağmen, önümüzdeki birkaç ay içinde düzeltme yaşama riski taşıyor.

Cardano (ADA) fiyatı, blockchain ağının büyüme göstermesine ve haziran ayında büyük bir hard fork gerçekleştirilecek olmasına rağmen, önümüzdeki birkaç ay içinde düzeltme yaşama riski taşıyor.

ADA için ufukta düzeltme var

Kripto piyasasının toplam değerinin yüzde 1,75’ini oluşturan ADA, Eylül 2021’den beri yukarı yönde birkaç denemesini sınırlayan “alçalan kanal” formasyonu içinde düşüş gösteriyor.

ADA/USD paritesinin alçalan kanal formasyonunu gösteren günlük fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Kanal formasyonu, ADA’nın 27 Mart’ta üst trend çizgisini geçmesiyle birlikte daha da güçlendi, fakat sonraki günlerde tersine dönerek Cardano boğaları arasındaki yükseliş inancı eksikliğini ortaya koyuyor.

ADA’nın 200 günlük üstel hareketli ortalaması (200 günlük EMA; mavi dalga) ve 0,236 Fib geri çekilme seviyesi (1,29 dolar) de düşüş beklentisini güçlendiriyor.

ADA fiyatı, 15 Nisan itibarıyla 0,97-0,92 dolar aralığında konsolide olmayı sürdürüyor ve 1,25 dolara ulaştığından beri süren geri çekilmeyi sürdürmeye niyetli olduğunun sinyallerini veriyor.

Alçalan kanal formasyonunu tamamlanırsa, ADA/USD paritesi 0,78 dolar civarındaki dip seviyeye kadar gerileyebilir. Aşağı yönde ilk hedef ise kanalın alt trend çizgisi olan 0,65 dolarda bulunuyor.

ADA/USD paritesinin günlük fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Cardano %30 düşüş riskiyle karşı karşıya
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!