Dogecoin, BTC ve ETH Bu Seviyelere Gidiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üst düzey bir kripto traderı, kripto para piyasaları zayıflık belirtileri gösterdiği için önde gelen dijital varlık Bitcoin (BTC), en iyi altcoin Ethereum (ETH) ve popüler meme token Dogecoin (DOGE) hakkındaki görüşünü güncelliyor. İşte detaylar…

Rekt Capital: Bitcoin’in haftayı bu seviyelerde kapatması gerekiyor

Analist Rekt Capital, 295.000 Twitter takipçisine Bitcoin’in yükseliş momentumunu sürdürmek için hafta kapanmadan önce yaklaşık 43.100 doların üzerinde kapanması durumunda önemli bir fiyat alanını, yani 50.000 doları kurtarması gerektiğini söylüyor. Ayrıca analiste göre  yazım sırasında 42.813 dolardan işlem gören BTC, haftalık zaman diliminde büyük bir geri dönüş modelinden çıktı ve şimdi önceki direncini destek için yeniden test ediyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Haftalık mum yaklaşık 43.100 doların üzerinde kapanırsa BTC, 50.000 doların yukarısına doğru daha da yükselebilir. BTC yükselen üçgeninden çıktı. Şimdi BTC, kırılmayı tam olarak doğrulamak amacıyla yükselen üçgen tepesini yeni destek olarak yeniden test etme sürecinde. Yeniden test ediliyor.

Ethereum yorumları ne yönde?

Yazım sırasında 3.253 dolardan el değiştiren Ethereum’a (ETH) gelince trader, en iyi altcoin’in aylık 3.440 dolarlık direnç seviyesini geçemedikten sonra 3.000 dolarlık alanı yeniden test edebileceğini söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

ETH, mavi renkteki 3.440 dolarlık Aylık direnci reddetti. Bu nedenle, yaklaşık 3.000 dolarlık (siyah) bir yeniden ziyaret artık bir olasılık. Siyah bölgeye dalışta tekrar test edildiğinde fitillerin oluştuğunu tekrarlamakta fayda var. Bu nedenle, ETH siyaha düşerse, daha yüksek dipteki yeşile girebilir.

Rekt Capital: Dogecoin 0.28 dolara yükselebilir

Son olarak Rekt Capital, yazım sırasında 0.1487 dolardan el değiştiren Dogecoin’i gündeme getiriyor ve köpek temalı kripto paranın yaklaşık 0,28 dolara yükselebileceğini söylüyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

DOGE hala destek (yeşil) olarak düşük 0.14 dolar aralığını geri alma sürecinde. Bununla birlikte, [o aralığı] destek olarak geri alırsa DOGE bu yüzde 44’lük geniş aralığa dönüşü onaylamış olacaktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dogecoin, BTC ve ETH Bu Seviyelere Gidiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!