Applied Blockchain, 60 milyon dolarlık IPO başvurusunda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere merkezli blockchain altyapı firması Applied Blockchain 8 Nisan’da APLD sembolüyle Nasdaq Global Select Market’te 3.236.245 hisse senedi ihraç edebilmek için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na bir halka arz (IPO) başvurusunda bulundu.

Firma şu anda finansal hacim ve gerekli şirket bilgilerinin gizliliği açısından tezgah üstü piyasadaki üç seviyenin en düşüğü OTC Pink’te 18,84 dolarlık hisse fiyatıyla bir hisse senedi işletiyor.

Başvuru belgesinde, halka arz fiyatının, OTC Pink’in mevcut piyasa değeri konusunda belirleyici bir gösterge olmadığı, bunun yerine kendileri ve sigortacıların yapacağı özenli değerlendirmeler yoluyla belirleneceği vurgulanıyor.

Bu bilgiyle beraber firma, ilgilenme ihtimali olan kişiler için hisse başına 16,54 ila 20,54 dolar arasında ve medyanı 18,54 dolar olan bir değerleme rehberliği yaptı.

SEC başvuruya henüz yanıt vermedi ve genellikle bu durumlardaki geri dönüşü aylar sürüyor.

Dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) firması Nisan 2020’de Hong-Kong risk sermayesi şirketi QBN Capital liderliğindeki fonlama turunda 2,5 milyon dolar topladı, Ocak 2018’in başlarında ise Calibrate Management ve enerji devi Shell Trading International tarafından yönetilen bir turda 1,5 milyon dolar toplamıştı.

Applied Blockchain geçtiğimiz şubat ortasında ise Algorand Vakfı’ndan, Londra Köprüsü isimli çift akışlı Algorand’dan Ethereum köprüsüne araştırma ve geliştirme için açıklanmayan bir hibe aldı. Platform, ‘güvenlik, maliyet ve kullanıcı deneyimine’ odaklanarak iki ağın likiditesini ve birlikte çalışabilirliğini artırmayı umuyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Applied Blockchain, 60 milyon dolarlık IPO başvurusunda bulundu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!