Kripto Para Piyasasında Son Durum – 8 Nisan 2022

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Piyasasında Son Durum – 8 Nisan 2022. Kripto para piyasası hala düşüşte. Dünkü büyük düşüşün ardından 43.000 doların üzerinde sabit kalmasının ardından Bitcoin yeni bir düşüş başlattı. BTC, son 24 saatte %2 kaybetti ve önceki düşük seviyesi olan 42.700 doları yeniden test etti. Yazma sırasında BTC, 42.935 USD’den işlem görüyordu.

Ethereum 2.200 Doları Koruyor

Dünkü düşüşte Bitcoin‘den daha iyi performans gösteren ETH, hala 3.200 doların üzerinde işlem görüyor. Yazma sırasında, ETH  3.223 dolardan işlem görüyordu.

Near %20’den Fazla Yükseldi

Near Protocol, önde gelen risk sermayesi şirketlerinden 350 milyon dolar yatırım ve stablecoin  toplayacağının duyurusunun ardından %25 arttı. 14 dolardan 19.7 dolara yükselen Near, piyasadaki gerileme nedeniyle biraz geri çekildi ve yazı yazılırken 18.9 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kripto Para Piyasasında Son Durum – 8 Nisan 2022
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!