Standard Chartered’dan Bitcoin, Ethereum, Solana Tahmini: 5x Yapabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Standard Chartered’ın Dijital Varlık Araştırma Global Başkanı Geoff Kendrick, ABD başkanlık yarışının sonuçlarına bağlı olarak kripto paraların gelecekteki değer artışlarına dair dikkat çekici tahminlerde bulundu.

Kendrick’in öngörülerine göre 2025 yılı sonuna kadar Solana (SOL), Ethereum (ETH) ve Bitcoin’in (BTC) fiyatlarında önemli yükselişler yaşanabilir.

Kendrick, “Bugünkü fiyatlara göre Trump’ın başkan olduğu bir senaryoda 2025 sonuna kadar SOL’un değeri beş kat, ETH dört kat, BTC ise üç kat artabilir” dedi.

Eğer Kamala Harris başkan olursa, Bitcoin’in Ethereum’a kıyasla daha iyi performans göstereceğini ve Ethereum’un da Solana’yı geçeceğini öngördüğünü belirten Kendrick, “Kamala Harris başkan olursa Ethereum’un 2025 sonuna kadar 7.000 dolar seviyesine ulaşmasını bekliyoruz” dedi. Ayrıca, Bitcoin’in seçim sonucundan bağımsız olarak 2025 sonunda 200.000 dolara ulaşabileceğini öngörüyor.

Trump zaferi, Solana’yı uçurabilir

Kendrick, Solana’nın fiyat tahmininin gerçekleşmesi için gerekli koşulları da detaylandırdı. Ona göre Trump yönetimi, Solana ekosistemini Harris yönetimine kıyasla daha fazla destekleyecek. “Solana borsa yatırım fonunun (ETF) çıkarılması Trump başkanlığında daha olası” dedi. Ayrıca, Solana’nın gelecekteki büyüme potansiyeline işaret eden metriklere göre ağın işlem hacminin 100 ile 400 kat artması gerektiğini vurguladı.

Bu fiyat tahminlerinin gerçekleşmesi için Solana ağının verimliliğini artırmayı amaçlayan Firedancer adlı üçüncü parti doğrulayıcı yazılımının faaliyete geçmesi gerektiğini belirtti. Firedancer, saniyede bir milyon işleme ulaşmayı hedefliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Standard Chartered’dan Bitcoin, Ethereum, Solana Tahmini: 5x Yapabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!