Balinalar ABD Seçimleri Öncesi Harekete Geçti: BTC ve ETH Opsiyonlarına Dikkat!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para opsiyon analisti Greeks.live, cuma günü gerçekleşecek büyük vade dolumuna işaret etti.

Greeks.live’ın güncel X paylaşımına göre bu cuma gerçekleşecek üç aylık vade dolumu öncesinde, implied volatility (IV) oranları tüm ana vadelerde önemli ölçüde düşüş gösterdi.

Bu çeyrekte gerçekleşecek vade dolumlarının boyutu nispeten küçük olsa da, Bitcoin opsiyon pozisyonları toplam varlıkların %33’ünü, Ethereum opsiyon pozisyonları ise %38’ini oluşturduğu aktarıldı.

Son dönemde birçok büyük blok put opsiyon anlaşması dikkat çekiyor ve bu işlemlerin büyük olasılıkla pozisyon değişimiyle ilgili olduğu düşünülüyor.

Gelecek çeyrek, ABD seçimlerini kapsıyor ve seçimlere ilişkin belirsizlik yüksek olsa da, genel implied volatility seviyeleri düşük seyrediyor. Son bir yıl içerisinde mevcut seviyelerin altında kalma oranı %30’un altında konumlanıyor.

Özellikle ABD seçimleri öncesinde dev balinalar gelecek çeyreği planlayarak, seçimle ilgili oldukça aktif bir şekilde işlem yapmaya devam ediyor.

Balinalar ABD Seçimleri Öncesi Harekete Geçti: BTC ve ETH Opsiyonlarına Dikkat! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Balinalar ABD Seçimleri Öncesi Harekete Geçti: BTC ve ETH Opsiyonlarına Dikkat!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!