Ethereum’daki Gizemli Memecoin, Şanslı İsme Yarım Milyon Dolar Kazandırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum ağının Genesis bloğuna bağlı bir cüzdan, blockchain veri siteleri DEX Screener ve Etherscan’e göre yeni bir memecoin başlattı.

PHIL olarak adlandırılan bu token, sabah saatlerinde piyasaya sürülmesinin ardından piyasa değeri bakımından 125 milyon doları aştı.

Şu anda Uniswap V2 üzerinde işlem gören PHIL token, yaklaşık 0,08 dolardan el değiştiriyor. Lansmandan yaklaşık bir saat sonra en yüksek fiyat olan 0,10 dolardan işlem görmüştü.

Son dönemde memecoinler, düşük maliyetli memecoin üreticileri olan Solana tabanlı Pump.fun ve kısa süre önce Tron üzerinde piyasaya sürülen SunPump gibi platformların lansmanlarıyla büyük bir popülerlik kazandı.

DEX Screener üzerinde token sahibinin cüzdanı olarak listelenen cüzdan, 30 Temmuz 2015’te Ethereum’un piyasaya sürüldüğü gün Genesis olarak etiketlenen bir varlık tarafından 2.000 ETH ile finanse edildi. O zamandan beri, bu cüzdan neredeyse tüm ETH’sini, PHIL token likidite havuzuna ve daha küçük memecoinler olan Azalea ve Drip’e aktardı.

Memecoin yatırımcılarına fırsat çıktı

PHIL token’ın maksimum toplam arzı 1.000.000.000 ve şu anda 1.000’in biraz üzerinde farklı sahibi bulunuyor. İlk 10 alıcının her biri 10 milyon token satın aldı. 6,5 milyon token satın alan bir yatırımcı, token’larının yarısını satarak 172.000 dolar kâr elde etti ve hâlâ 300.000 doların üzerinde gerçekleşmemiş kâra sahip.

PHIL, DEX Screener’a göre Uniswap üzerinde hacim bakımından en çok işlem gören varlık konumunda. Lansmandan bu yana işlem hacimlerinde yüzde 86.000’lik bir artış yaşadı ve şu anda 84 milyon doların üzerinde bir piyasa değerine sahip.

Ethereum’daki Gizemli Memecoin, Şanslı İsme Yarım Milyon Dolar Kazandırdı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum’daki Gizemli Memecoin, Şanslı İsme Yarım Milyon Dolar Kazandırdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!