Ethereum Neden Düşüyor: Analiste Göre Sebep ETF Satışları Değil!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nansen analistinin Ethereum (ETH) özelinde yaşanan düşüşler hakkında yaptığı yorumlar dikkat çekti.

Nansen on-chain analiz platformunun kıdemli araştırma analisti Aurelie Barthere, Ethereum fiyat hareketlerinin spot Ethereum borsa yatırım fonlarından (ETF) yaşanan devam eden çıkışlardan değil, yatırımcı ilgisindeki düşüşten kaynaklandığını belirtti:

27 Temmuz’da ABD merkezli spot Ethereum ETF’lerinin piyasaya sürülmesinden bu yana Ethereum fiyatı %26’dan fazla düşüş yaşadı. ETF’ler, piyasaya sürüldüklerinden bu yana toplamda 420,5 milyon net çıkış kaydetti.

Ancak Ethereum fiyatındaki bu düşüşün, ETF çıkışlarından ziyade yatırımcıların risk alma iştahındaki azalmanın bir sonucu olduğunu vurguladı.

Barthere Cointelegraph’a konu hakkında verdiği demeçte şunları aktardı:

Bitcoin, 23 Temmuz’dan bu yana %14 oranında düştü. Benim değerlendirmeme göre, bu durum ETF lansmanı ile ilgili değil, risk alma isteğindeki yorgunluktan kaynaklanıyor.

Başlangıçta yatırımcılar, Ethereum ETF’lerinin piyasaya sürülmesinin büyük bir fiyat artışına yol açacağını öngörmüşlerdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 değer kaybeden Ethereum, yazım esnasında 2.570 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum Neden Düşüyor: Analiste Göre Sebep ETF Satışları Değil!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!