Bitcoin 62.000 doları gördü: Boğa formasyonu oluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, 3 Ağustos’tan bu yana ilk kez 62 bin dolar sınırını aşarak kripto yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Bitcoin, “Kripto Kara Pazartesi”nden sadece birkaç gün sonra 62.000 doları geri kazandı. Yatırımcılar, yedi günlük fiyat grafiğinde yükseliş eğilimine işaret ediyor. Kripto para yatırımcısı Matthew Hyland, 8 Ağustos’ta Bitcoin’in 61.000 doları geçmesiyle birlikte bir analiz videosunda “Bitcoin, haftalık grafikte pozitif veriler sunuyor” dedi.

Bitcoin yükselişe geçse de analistler henüz dibin görülmediğünü düşünüyor

Bitcoin’deki hızlı toparlanma, 5 Ağustos’ta 49.751 doları test etmesinden hmeen sonra geldi. Yaşanan fiyat hareketi, Şubat ayından bu yana 50.000 doların altına ilk düşüş olarak kayıtlara geçti.

İlginizi çekebilir: Bitcoin madencileri stokları eritiyor

Bazı yatırımcılar, bu hızlı geri dönüşün, son fiyat düşüşünün bir ayı tuzağı olabileceğini düşündürüyor. Ayı tuzağı, deneyimli yatırımcıların Bitcoin’i kontrollü bir şekilde satarak fiyatı geçici olarak düşürüp kısa vadeli satıcıları tuzağa düşürmesi anlamına geliyor.

Gelecekteki yatırımcıların hissiyatı buna göre değişti ve artık büyük ölçüde long pozisyonlara doğru yöneliyor. CoinGlass verilerine göre, short pozisyonlar yüzde 47,45 long pozisyonlar ise yüzde 52,55 oranında seyrediyor.

Tüm kripto analistleri henüz dip seviyeye gelindiğine inanmıyor. Bazıları Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasından önce daha fazla düşüş olabileceğini düşünüyor . 7 Ağustos’ta, 10x Research Araştırma Başkanı Markus Thielen, “Bir sonraki boğa piyasası girişini ideal olarak zamanlamak için Bitcoin fiyatlarının 40.000’lerin altına düşmesini hedefliyoruz” dedi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin 62.000 doları gördü: Boğa formasyonu oluştu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!