Bitcoin’den Umudunu O Bile Kesti: Tepe Sinyali Çok Bariz!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Bitcoin için tepenin geldiğini açıklayan bir veriyi teyit etti.

Peter Brandt 6 Ağustos tarihli X paylaşımında, döngünün tepesine işaret eden bir veriyi inceledi. @htltimor isimli hesap tarafından paylaşılan ve Bitcoin’in tepeyi gördüğüne dair verilerin yer aldığı gönderiye “zekice” yanıtını verdi.

Analist düşüşe yönelik yaptığı paylaşımda, daha önce bir çok kez çalışan tepe sinyalinin bariz bir şekilde ortada olduğunu ifade etti:

Uyarı: teknik olarak bu, döngü tepesine zaten sahip olduğumuz anlamına geliyor ve sadece bu da değil: ayrıca daha büyük döngü tepesine de sahiptik. Yani PA’dan elastikiyetin çoğu gitmişti. Bunu her zirvede azalan RSI’dan görebilirsiniz.

Peter Brandt’ın bu tepe sinyali hakkında yorumu ise destekler nitelikte oldu:

Bu, çok zeki bir kişi tarafından yayınlanan muhteşem bir grafiktir ve Bitcoin için ikili fiyat olasılıklarını anlamaya çalışırken ciddiye alınmalıdır.

Peter Brandt geçtiğimiz süreçte Bitcoin’e verdiği destekle birçok kez öne çıkmıştı. Deneyimli isim, Bitcoin’in 100 bin doların üzerine çıkacağına dair bahisleriyle de hatırlanabilir.

Bitcoin’den Umudunu O Bile Kesti: Tepe Sinyali Çok Bariz! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’den Umudunu O Bile Kesti: Tepe Sinyali Çok Bariz!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!