BlackRock Bitcoin ve Ethereum Mu Shilliyor: Finans Devleri Alım Yapabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya devi BlackRock, dünya devi finans kurumların Bitcoin ve Ethereum ETF’i alabileceğini söyledi.

BlackRock’un ETF yatırımları başkanı Samara Cohen, kripto para destekli borsa yatırım fonlarının (ETF) 2024 yılının sonlarına doğru “model portföyler” arasında yer alacağını öngördü.

29 Temmuz’da Bloomberg’e verdiği röportajda Cohen, büyük yatırım bankaları olan Morgan Stanley, Wells Fargo ve UBS’in kripto ETF’lerini nasıl entegre ettiğini ve teşvik ettiğini değerlendirdi. Cohen, bu bankaların şu anda risk analizleri ve detaylı incelemeler yaptığını, Bitcoin ve Ethereum’un portföylerdeki rolünü incelediklerini belirtti.

Cohen, “Bu yılın sonlarına ve gelecek yılın başlarına doğru model portföylerde tahsisatları göreceğiz. Bu durum, yatırımcıların ETF’leri nasıl kullandıkları konusunda bize daha fazla bilgi verecek” dedi:

Yatırımcılar gerçekten Ethereum risklerini almak istiyorlar özellikle de güvendikleri bir ekosistemdeki genel portföy bağlamında kullanacaklarsa. Bu yılın sonuna doğru ve gelecek yıla doğru model portföylere yapılan tahsisleri göreceğiz, bu da bize yatırımcıların bunları nasıl kullandığına dair daha fazla yön verecek.

BlackRock Bitcoin ve Ethereum Mu Shilliyor: Finans Devleri Alım Yapabilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
BlackRock Bitcoin ve Ethereum Mu Shilliyor: Finans Devleri Alım Yapabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!