Bitcoin Arzının Yarısına Göz Dikti: ABD Başkan Adayından Şaşırtan Seçim Vaadi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr., Bitcoin hakkında yaptığı açıklamalarla öne çıktı.

Robert Kennedy, YouTuber Scott Melker’in ev sahipliği yaptığı Custodia Bank CEO’su Caitlin Long ile yaptığı konuşmada Bitcoin’e yer verdi.

Bitcoin’i “dürüst bir para birimi” olarak tanımlayan Kennedy, başkan seçilirse bu konuda neler yapacağına da yer verdi.

Kennedy, başkan seçilmesi durumunda federal hükümete Bitcoin varlıkları ülkenin altın rezervleriyle eşleşinceye kadar Bitcoin satın alma çağrısında bulunacağını söyledi.

ABD’nin halihazırda 615 milyar dolar değerinde altın varlığı bulunuyor. Yani bu demek oluyor ki Kenndey başkan seçilirse ABD’nin 615 milyar dolarlık Bitcoin alması için düğmeye basacak. Bu miktar, 9,4 milyon Bitcoin ile 21 milyonluk toplam arzın %45’ine denk gelmektedir.

27 Temmuz tarihinde Bitcoin 2024 konferansına katılacak bir diğer başkan adayı Donald Trump’ın, kripto paraları rezerv varlık olarak açıklayacağına yönelik iddialar halen daha gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Bitcoin Arzının Yarısına Göz Dikti: ABD Başkan Adayından Şaşırtan Seçim Vaadi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Arzının Yarısına Göz Dikti: ABD Başkan Adayından Şaşırtan Seçim Vaadi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!