Bitcoin ATH Yolculuğuna Başladı: Önce Konsolidasyon Ardından Güç Gösterisi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler analist ve trader Michaël van de Poppe’ye göre Bitcoin ATH yolculuğuna başladı ama öncesinde aşılması gereken basamaklar var.

Michaël van de Poppe 19 Temmuz tarihli gönderisinde kripto para piyasasını inceledi. Bitcoin’in tekrardan 60-70 bin dolarlık aralığına geri döndüğünü belirten Poppe, bu noktadan sonra hedefin yeni bir zirve olacağını kaydetti.

Fakat bu zirve yolculuğundan önce bir miktar konsolidasyonun muhtemel olduğunu belirten deneyimli isim, konsolidasyonun  ardından spot Ethereum ETF lansmanıyla birlikte güçlü bir alım dalgası gelebileceğini öngördü.

Bitcoin aralığa (range) geri döndü. Muhtemelen buradan tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru bir devam yükselişi göreceğiz. Sanırım biraz daha konsolide olduktan ve Ethereum ETF’nin listelenmesinden sonra baştan Ethereum olmak üzere sağlam bir güç görmeye başlayacağız.

ABD merkezli spot Ethereum ETF lansmanının 23 Temmuz günü gerçekleşmesi bekleniyor.

Bitcoin ATH Yolculuğuna Başladı: Önce Konsolidasyon Ardından Güç Gösterisi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin ATH Yolculuğuna Başladı: Önce Konsolidasyon Ardından Güç Gösterisi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!