Samson Mow: Bitcoin 1 milyon dolara gidiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin maksimalisti olan Jan3 şirketinin kurucusu Samson Mow, BTC hakkında çarpıcı bir fiyat tahmininde bulundu. Mow, Mt Gox sürecine de değindi.

Mow, X üzerinden yaptığı paylaşımlar ile kripto topluluğunun ilgisini çekmeye devam ediyor. Büyük bir kitleye erişen Mow, bu yılın başlarında yaptığı 1 milyon dolarlık tahminini yineledi. Jan3’ün kurucusu, “Bitcoin 1 milyon dolara gidiyor.” dedi.

Mow, bu fiyat tahmini için bir yıl süre verdi, ancak yine de tam anlamıyla emin olmadığını belirtti. Mow ayrıca, Mt Gox kripto borsası tarafından yapılan BTC işlemleri hakkında yorumda bulundu.

Mt Gox Bitcoin için tehlike arz ediyor mu?

Mt Gox, alacaklılarına geri ödemeleri başlatmak için Bitcoin ve Bitcoin Cash taşımaya başladı. Samson Mow, Mt Gox’un yaptığı transferleri değerlendirdi.

İlginizi çekebilir: BlackRock CEO’su: “Yanılmışım, Bitcoin dijital altındır”

Mow, “Dağıtılan BTC’lerin yalnızca yüzde 20’si piyasaya sürülecek. Yüzde 80’i soğuk cüzdanlara taşınacak ve karşılığında borç alınacak. dedi.

Only ~20% of distributed Gox #BTC will hit the market. ~80% will just move to cold storage or be borrowed against.

However, 100% of distributed #Bcash will hit the market.

— Samson Mow (@Excellion) July 16, 2024

Mt Gox’un kripto para piyasası için tehlike arz etmediğini savunan Mow, yaşanan sürecin basit bir korku ortamı olduğunu aktardı. Ayrıca Mow, dağıtılan Bitcoin Cash’lerin yüzde 100’ünün piyasaya sürüleceğini belirtti.

Bitcoin günün erken saatlerinde yaklaşık yüzde 3,7 oranında düştü. 62.500 dolara kadar gerileyen BTC, boğaların alım iştahıyla karşılaştı.

BitBuyer313 isimli bir kripto kullanıcısı, BCH’lerini geri alan alacaklıların varlıkların tamamını satarak BTC satın alacağını belirtti. Mow, bu yorumu destekler nitelikte bir yanıt verdi. Jan3 kurucusu, “Kim BCH’sini hemen satmaz ki? Hiç kimse…” dedi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Samson Mow: Bitcoin 1 milyon dolara gidiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!