Genesis’in işlemleri Bitcoin için yeni bir tehlike mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arkham tarafından Genesis Trading ismiyle işaretlenen kripto cüzdanı, geçtiğimiz ay Coinbase’e 12.000 Bitcoin (BTC) taşıdı. Yaklaşık 760 milyon dolarlık transferin arkasında daha fazlası bekliyor olabilir.

Mt Gox’un 9 milyar dolarlık BTC’yi alacaklılarına geri ödeyeceğini duyurması ve Alman hükümetinin BTC satışları kripto para piyasasını zora soktu. Bu iki gündem, BTC’nin 53.500 dolara kadar gerilemesine yol açtı.

Kripto çöküşünün arkasında yer alan Mt Gox ve Alman hükümeti, son günlerde etkisini yitirmeye başladı. Toparlanmaya başlayan BTC, yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalabilir. Zincir üstü verilere Genesis’in BTC transferleri yansıdı.

Genesis, Bitcoin (BTC) işlemleriyle dikkat çekti

Arkham Intelligence’in verilerine göre, Genesis Trading geçtiğimiz ay Coinbase’e Bitcoin (BTC) taşıdı. Bu işlemlerin potansiyel bir satış anlamına geldiği öne sürüldü.

İlginizi çekebilir: Spot Bitcoin ETF’ler beşledi, BTC geriledi

Kripto borsası Gemini ile yürüttüğü stake protokolünde yaşanan sorunlar nedeniyle milyar dolarlık zarara uğrayan Genesis, iflas sürecine girmişti. Bu yılın Mayıs ayında Genesis Global’in yeniden yapılanma planına göre varlıkları tasfiye etmesi ve dağıtması onaylandı.

Arkham’a yansıyan transferlerin de yeniden yapılanma planının bir parçası olduğu düşünülüyor. Genesis Trading isimli cüzdan, Haziran ayında 12.000 BTC’yi (760 milyon dolar) Coinbase’e aktardı. Cüzdanda, daha fazlası yer alıyor.

Zincir üstü verilere göre, Genesis Trading’in elinde 1,91 milyar dolarlık 33.356 BTC bulunuyor. İflas eden kripto şirketinin bu BTC’leri nasıl değerlendirileceği açıklanmadı.

Kripto analistleri, bu tarz süreçlerin dipten satın almak isteyen yatırımcılar için harika bir fırsat olduğunu savunuyor. Analistlere göre, negatif haber akışlarının sağladığı alım fırsatı, yakın zamanda potansiyel bir kâr satışına dönüşebilir.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Genesis’in işlemleri Bitcoin için yeni bir tehlike mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!