ABD Bitcoin (BTC) boğasını başlatabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BRN analisti Valentin Fournier, ekonomik faktörlerin etkisiyle ABD’de beklenenden daha güçlü bir resesyonun gelmek üzere olduğunu belirtti. Fournier, böyle bir senaryoda Bitcoin (BTC) için yükseliş öngörüyor.

Kripto para piyasası düşüşlerin etkisini silmeye çalışırken, gözler ABD’den gelecek makroekonomik verilere çevrildi. Gün içinde ABD’den enflasyon verisi gelecek. Bu veri, sonraki süreçlerin tahmin edilmesini sağlayacak. Birçok analist, resesyon ve faiz indirimini bekliyor.

BRN analisti Valentin Fournier, Decrypt’e verdiği demeçte BTC için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bitcoin (BTC) için gözler ABD’de

BRN analisti Valentin Fournier, ABD’den gelecek enflasyon verilerinin ardından Bitcoin (BTC) yükselişinin devam edeceğini aktardı. Fournier, ekonomik faktörlerin bir araya gelmesiyle ABD’nin büyük bir resesyona girmek üzere olduğunu ve bu doğrultuda Fed’in faiz indirimlerine mecbur kalabileceğini aktardı.

İlginizi çekebilir: Goldman Sachs’tan RWA alanında üç hamle

Fournier, BRN araştırma notunda bu senaryonun ekonomi açısından acımasız olacağını ifade etti. Notta, resesyon ve faiz indiriminin BTC için önemli bir ralli potansiyeli taşıdığı ve kripto para birimini tüm zamanların en yüksek seviyesine taşıyabileceği belirtildi.

Son düşüşlere rağmen iyimserliğini koruyan Fournier, “Bitcoin, ABD işlem saatlerinde hafif bir düzeltme yaşadığı için henüz düşüş eğiliminden tam olarak çıkmış değil, bu da son birkaç haftadır tekrarlanan bir model.” dedi.

Fournier, Fed Başkanı Jerome Powell’ın faiz indirimi hakkında yaptığı açıklamalara değindi. Powell, faiz indiriminin başlaması için enflasyonun yüzde 2’ye doğru ilerlediğinden emin olmaları gerektiğini belirtmişti.

Analist, “Daha önümüzde uzun bir yol olsa da, Fed’in temkinli yaklaşımı, faiz indirimleri yakın olana kadar güvercin bir duruş benimsemeyeceklerini gösteriyor.” yorumunda bulundu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
ABD Bitcoin (BTC) boğasını başlatabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!