Bitcoin 44K Dolara Düşerken Kripto Piyasaları 100 Milyar Dolar Kaybetti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin 44.000 $ ‘ın biraz üzerine düştüğü ve çoğu altcoin’in koyu kırmızı olduğu için kripto piyasası günde yaklaşık 100 milyar dolar düştü.

Bitcoin, son 24 saat içinde başka bir büyük düşüş yaşadı ve 44.000 doların biraz üzerine düştü. Çoğu altcoin de bugün Ethereum, Solana, Polkadot, Avalanche ve diğerlerinden fiyat düşüşleriyle kırmızıya döndü. Dogecoin, yeşildeki birkaç kişiden biridir.

Bitcoin 44 Bin Dolara Düştü

Nisan ayının başlangıcı, birincil kripto para birimi için o kadar da olumlu değildi, çünkü 47.500 dolardan (Bitstamp’ta) çok günlü en düşük seviye olan 44.250 dolara düştü. Boğalar bu noktada hızlandı ve BTC’yi kuzeye doğru itti. Sonuç olarak, varlık saat sonra 47.000 doların üzerine çıktı ancak uzun süre orada kalamadı.

Son birkaç gün içinde iki kez bu seviyeye kadar ve bunun ötesinde bir bacak başlattı, ancak sonrası aynıydı. Dün gelen son ret, ayılar başka bir salınım yapmadan önce BTC’yi 46.000 dolara düşürdü ve Bitcoin 44.500 doların altına düştü.

O zamandan beri, kripto para birimi kayıpların bir kısmını kurtarmayı başardı ve şu anda 45.000 doların üzerinde bulunuyor. Bununla birlikte, piyasa değeri bir darbe aldı ve şu anda 860 milyar dolar. Metrik, bir hafta öncesine göre 900 milyar doları aştı.

Bitcoin 44K Dolara Düşerken Kripto Piyasaları 100 Milyar Dolar Kaybetti! 3

Altlar Kırmızıya Döndü

Altcoinler son birkaç gün içinde alışılmadık bir şekilde istikrarlı görünüyordu, ancak çoğu şimdi Bitcoin’e benzer şekilde kırmızıya döndü.

Ethereum, birkaç gün önce 3.500 doların üzerinde üç ayın en yüksek seviyesini gördü ve o zamandan beri bu seviyede kaldı. Şimdi ise günlük %5’lik bir düşüş, ikinci en büyük kripto para birimini 3.300 doların biraz üzerine çıkardı.

Binance Coin, son 24 saat içinde yaklaşık %3 değer kaybetti ve 440 dolar seviyesinde bulunuyor. Solana %6 düşüşle 125$’a geriledi. Avalanche, Polkadot, Cardano, Shiba Inu ve CRO da benzer oranlarda azaldı.

Dogecoin çok az istisnadan biridir. DOGE %5 daha arttı ve 0.16 dolardan işlem görüyor. Bu, Dogecoin’in en ünlü hayranı olan Elon Musk’ın Twitter’da %9,2 pasif hisse satın aldığı öğrenildikten sadece birkaç gün sonra geldi.

Alt ve orta büyüklükteki alt’lar da kırmızı renkteyken, toplam kripto piyasası değeri dünkü zirveden 100 milyar doların buharlaştığını gördü ve şimdi 2,1 trilyon doların altında.

kriptoparapiyasa Allcoins 1 1Bitcoin 44K Dolara Düşerken Kripto Piyasaları 100 Milyar Dolar Kaybetti! 4

Bitcoin 44K Dolara Düşerken Kripto Piyasaları 100 Milyar Dolar Kaybetti!
Bitcoin: Gelecek Hafta Gerçekleşecek Olan Yarılanma Olayından Beklenebilecekler!
Solana, IOTA, Convex Finance Fiyat Analizi: 05 Nisan Salı
FTT, Coachella’nın Ortaklığının Arkasında Bir Trend Dönüşü Sinyali Veriyor Olabilir mi?
Bitcoin (BTC) Ortaya Çıkarken Zilliqa (ZIL) ve MANA İçin Büyük Ralli Görünüyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin 44K Dolara Düşerken Kripto Piyasaları 100 Milyar Dolar Kaybetti! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin 44K Dolara Düşerken Kripto Piyasaları 100 Milyar Dolar Kaybetti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!