DeFi Altcoin’i, Yeni Projenin Lansman Tarihi Açıklanınca Yükselişe Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Frax Finance, Layer 2 blockchain’ini birkaç hafta içerisinde kullanıma açmaya hazırlanıyor.

Frax Finance CEO’su Sam Kazemian’ın açıklamalarına göre ekip, Layer 2 blockchain’ini şubat ayında piyasaya sürmeyi planlıyor.

Kazemian, “Şu anki zaman akışında şubatın ilk haftası belirlendi. Etherscan, Fraxscan ile birlikte bunu ilk günden itibaren destekleyecek ve açılış sonrasında çok fazla projenin lansmanı olacak. Bu yılın kesinlikle en büyük rollup açılışlarından biri olacak.” dedi.

Blockchainlerdeki tıkanıklık ve işlem hızı sorunlarını çözmek için geliştirilen Fraxtal, rollup teknolojisini kullanıyor. Fraxtal’daki gaz ücretleri için Frax’ın halihazırda kullandığı frxETH adlı likit staking token’ı kullanılacak.

Kazemian, “İlk ay içerisinde platforma kitlenecek varlıkların değerinin en az 9 haneli olmasını, ilk çeyrekte 1 milyar doları geçmesini bekliyoruz. İnsanlar inovasyonlarımızla buluştuktan sonra bu bizi rahatlıkla en büyük 5 zincirin arasına sokacaktır.” dedi.

TradingView verilerine göre Frax Share (FXS), projeyle ilgili açıklamalar yapıldıktan sonra günlük bazda %3’ten fazla değer kazandı. Frax Share, ekosistemdeki stablecoinlerin ve altyapı protokollerinin yönetişimi için kullanılıyor.

Frax ekosisteminin algoritmik stablecoin’i FRAX, yaklaşık 650 milyon dolarlık piyasa değeriyle en büyük stablecoinler arasında yer alıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
DeFi Altcoin’i, Yeni Projenin Lansman Tarihi Açıklanınca Yükselişe Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!