Kurumsal Balina Yeni Alım Mı Yapacak: Tether’den 50 Milyon USDT Çekip Borsaya Attı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumsal yatırımcı Tether (USDT) hazinesinden on milyonlarca dolar çekerek bunu kripto para borsalarına gönderdi.

Kripto para piyasası genel hatlarıyla pozitif günler geçirmeye devam ederken kurumsal yatırımcıların iştahı da giderek kabarıyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre kurumsal balina, 16 Kasım günü harekete geçerek Tether hazinesinden 49 milyon dolar değerinde USDT aldı. Balina kısa süre sonra tüm USDT varlıklarını kripto para borsaları Binance ve Coinbase’e aktardı.

Balina 580 milyon USDT’nin hepsini borsalara transfer ettiği için söz konusu cüzdanda halihazırda sadece 470 dolar değerinde Ethereum (ETH) bulunuyor.

Söz konusu kurumsal balina 20 Ekim tarihinden bu yana Tether hazinesinden toplamda 846 milyon USDT aldı ve hepsini kripto para borsalarına transfer etti.

Uzmanlar yapılan bu transferleri kurumsalların kripto para piyasasına yönelik artan ilgisi olarak tanımladı. Öte yandan kurumsal balinanın bu USDT varlıklarıyla ciddi miktar kripto para yatırımı yaptığı öne sürüldü.

Kripto para piyasasının güncel değeri 1,43 trilyon dolar seviyesinde konumlanıyor. Özellikle kurumsal balinalar yüksek miktarda USDT alımı yaptıkça Tether’de kaçınılmaz olarak yeni USDT basmaya devam ediyor.

CoinGecko verilerine göre Tether’in halihazırdaki toplam arzı 87,5 milyar USDT’ye ulaşmış bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kurumsal Balina Yeni Alım Mı Yapacak: Tether’den 50 Milyon USDT Çekip Borsaya Attı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!