Bu Altcoin, Pfizer Haberi Sonrasında Yükselişe Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun ömür çalışmalarına odaklanan VitaDAO, aralarında Pfizer Ventures’ın da bulunduğu bir grup yatırımcıdan 4,1 milyon dolar fonlama aldı.

Merkeziyetsiz otonom örgütlerden (DAO) VitaDAO, ilaç devi Pfizer’ın yatırım kolu Pfizer Ventures’dan ve Shine Capital, L1 Digital gibi isimlerden yatırım aldı.

VitaDAO’ya yapılan yatırıma uzun ömür çalışmalarıyla ilgilinen ve Coinbase’in eski CTO’su olan Balaji Srinivasan da katkıda bulundu.

Herkesin katılabileceği bir girişim olan VitaDAO, uzun ömür konusuyla ilgili yapılan araştırmaları desteklemek ve fonlamak isteyen kişileri bir araya getiriyor. VitaDAO, şu ana dek insan ömrünü uzatmak için çalışmalar yapan 15’ten fazla projeye toplamda 3,5 milyon dolardan fazla fon sağladı.

VitaDAO’nun aldığı bu yatırımın ardından, VITA token da hızlıca değer kazanmaya başladı. Geçtiğimiz gün 1,12 dolardan işlem gören VITA, CoinGecko verilerine göre 24 saat içerisinde %37’den fazla değer kazanarak 1,54 dolar seviyesine yükseldi.

Piyasa değeri bakımından görece küçük bir token olan VITA’nın toplamda 36 milyon dolar piyasa değeri bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bu Altcoin, Pfizer Haberi Sonrasında Yükselişe Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!