Blockchain dünyayı iyileştirebilir mi, sektördeki yetenekleri alana nasıl çekebiliriz?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiğdem Öztabak’ın sunduğu popüler podcast MetaCafe, 20 Aralık’taki yeni bölümüyle Cointelegraph Türkiye’de yayınlanmaya başladı.

Her hafta Web3 evreninden yaratıcılar, teknoloji geliştiriciler, proje sahipleri ve yatırımcılarla geleceğin internetinin konuşulduğu MetaCafe’nin yeni bölümünün konuğu, İmece Derneği Kurucusu Buğra Çelik oldu. İmece, kişi ve kurumların toplumsal, ekolojik ve kültürel meselelere çözüm üretmek üzere bir araya geldiği bir sosyal inovasyon platformudur.

İkili, her açıdan sürdürülebilir bir gelecekte blockchain’in oynayabileceği rolü, “onarıcı finans” anlamına gelen ReFi konseptini ve ekolojik ve toplumsal etkileri azaltmayı amaçlayan Impact DAO’ları ele aldı.

Podcast’te mevcut mekanizmaların yetersiz kaldığı sorunları çözmek için sektördeki yetenekli insanların blockchain topluluğuna nasıl çekebileceği de konuşuldu.

MetaCafe’nin yeni bölümünü Cointelegraph Türkiye’nin resmi YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Blockchain dünyayı iyileştirebilir mi, sektördeki yetenekleri alana nasıl çekebiliriz?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!