Game7, Web 3.0 oyun şirketleri için 100 milyon dolar ayırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzinciri oyun hızlandırıcısı Game7, 28 Kasım’da yaptığı duyuruda, önümüzdeki süreçteki Web 3.0 girişimlerine 100 milyon dolarlık açık kaynak teknolojisi hibesi tahsis edeceğini açıkladı. Dağıtımlar, Game7’nin de belirttiği gibiği gibi blokzinciri oyunları, akıllı sözleşmeler, çekirdek yazılım altyapıları ve topluluk araçları oluşturan birey/kuruluşları destekleyecek. Hibeler, USD Coin (USDC) cinsinden ödenecek.

What’s first?

Open source technology grants are the first to launch – and we’ll be supporting individuals, DAOs, and companies working on:

Game development tooling
Smart contracts and standards
Core infrastructure
Community tooling

— Game7 (@G7_DAO) November 28, 2022

Ekip ayrıca geliştiricilerin; teknik destek, akıl hocalığı ve erken aşama Game7 girişimlerine de erişebileceklerini söyledi. Merkeziyetsiz otonom kuruluş (DAO), zincirden bağımsız olduğunu ve herhangi bir blokzinciri ağından uygulamaları destekleyebileceğini iddia ediyor. Bir taraftan sıkça sorulan sorular listesinde ödül miktarları açıklanmazken, diğer taraftan ise Game7, “başvuru sahiplerinin, hibeleri risk sermayesi yerine koymamaları gerektiğini,” belirtti.

Ayrıca, ön ödemeler yalnızca istisnai durumlarda yapılıyor ve çoğu ödeme de sadece belirli proje aşamalarının tamamlanmasına bağlı olarak yapılıyor. Geliştiricilerin, müşterini tanı (KYC) kontrollerinden geçmesi, bir sözleşme imzalaması ve dijital cüzdanlarıyla başvurması gerekiyor. Bununla birlikte geliştiriciler, herhangi bir ayrıcalık sözleşmesine bağlı değil, ayrıca diğer hibeler veya VC finansmanı için başvurabiliyor. Game7, başvuru yapıldıktan sonra, durum tespiti aşamasının bir kararın verilmesinden önce dört ila altı hafta süreceğini tahmin ediyor.

Game7, BitDAO’nun desteklediği 500 milyon dolarlık bir blokzinciri ekosistem hızlandırıcısının parçası olarak 18 Kasım 2021’de oluşturuldu. Finansmanın çoğu, aynı adı taşıyan merkeziyetsiz hazineden sağlandı. Aynı zamanda Forte, Mirana Ventures, Warner Music Group, Aleo, Avalanche, Interchain Foundation, Off-chain Labs, OP Games, Polygon Studios, Solana Ventures ve şu anda faaliyet göstermeyen Alameda Research de tohum turuna katılmıştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Game7, Web 3.0 oyun şirketleri için 100 milyon dolar ayırdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!