Johnnie Walker, Sınırlı Sayıda NFT’leri Duyuruyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Johnnie Walker Blue Label markası ve NFT’ler, birinci sınıf viski şirketi Johnnie Walker tarafından BlockBar, 88rising ve Vayner3 ile iş birliği içinde kullanıma sunuluyor. Vandy the Pink’in sanat eserlerini içeren 250 NFT de sınırlı sayıda üretilen koleksiyonun bir parçası olacak. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Johnnie Walker, NFT Çoğunluğuna Katılıyor

Viski Üreticisi Johnnie Walker, NFT’ler aracılığıyla kripto alanına katılan en son şirket oldu. Blockbar, Vayner3 ve 88rising’in yardımıyla bir NFT koleksiyonunun yanı sıra mavi etiketli bir marka çıkardı.

22 Kasım’da Blockbar, sınırlı sayıda üretilen VANDYTHEPINK x JOHNIE WALKER BLUE LABEL NFT satışına başlayacak. Blockbar’ın token sahipleri, Johnnie Walker POAP sahipleri ve Web3 topluluğunun birkaç üyesi 21 Kasım’dan itibaren erken erişim elde edecek.

355 $’lık Blue Label Viski ayrıca yalnızca yasal içicilere sunulacaktır. Yeni sahibi, bir şişe viskiyi satın aldıktan sonra, sahiplik doğrulaması işlevi gören bir NFT alacaktır. Yeni sahibi, fiziksel öğeyi almak için NFT’yi yakmaya hazır olana kadar, şişe BlockBar’da kalacaktır.

Johnnie Walker NFT Sahipleri BlockBar Oy Haklarını Alacak

Johnnie Walker NFT’nin çabası, viski kullanıcıları için yeni bir sanat deneyimi getiriyor. Artık yeni sahipler, BlockBar ve Vayner3’ün ortaklığı sayesinde “tokenli oylama deneyimine” katılabilir.

NFT sahipleri, alacakları gerçek şişede görünecek çizimi seçme yetkisine sahip olacaktır. Açık olmak gerekirse, sahipleri Pembe Wendy’den beş tasarım seçebilirler. Bununla birlikte Balanced Fish, Bold Dragon, Mature Flowers, ve Harmonious Clouds gibi planlar buna dahildir. Bu, Vandy the Pink’in sanat eserinin NFT alemindeki ilk çıkışını işaret ettiği için önemlidir.

Ayrıca Blue Label NFT, bir Aralık’tan sonra oylama sonuçları açıklandığında güncellenecektir. Şişenin en ünlü tasarımı, Vandy ve Pink x Johnnie Walker Blue Label şişelerinin resmi tasarımı olarak kullanılacaktır. Ayrıca onu yakan her NFT sahibi özel bir Blue Label şişesi alacaktır.

Hizmetler burada bitmiyor! Johnnie Walker NFT sahipleri ayrıca bir Aralık’ta Art Basel’de SCOPE’ta V’ye VIP erişime sahip olacak. Ayrıca Vandy the Pink ile tanışacaklar ve sanatçının imzaladığı orijinal sanat eserini alacaklar. Bununla birlikte sahipler bir Blue Label özel kokteylini tadabilecekler. Pink Wendy olarak da bilinen Jungoon Wendy Son, ortaklık hakkında şunları söyledi:

“Karmaşık uyumlardan ve karakter derinliğinden ilham aldım ve sanat eserimin şişe içindeki dengeyi ifade etmesini ve aynı zamanda Johnnie Walker ve 88Rising’in bir araya getirdiği toplulukları temsil etmesini istedim.”

Wyner3, 88Rising ve Vandythepink Hakkında Daha Fazla Bilgi

VANDYTHEPINK’in kurucusu Junghoon Vandy Son, kendine özgü kişiselleştirmesiyle 2017’de kendini kanıtladı. Bununla birlikte sonunda sokak giyimini ele alan bir giyim serisinin lansmanına yol açtı. “Işık ve umut” anlamına gelen VANDYTHEPINK, yapıtlarıyla neşe ve eğlenceye ilham vermek istiyor.

Plak şirketi, video prodüksiyonu ve pazarlama şirketi 88Rising, Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunmaktadır. Asyalı sanatçılar için bir platform yaratması, kültürel engelleri aşıyor. Öte yandan Vayner3, yalnızca dünyanın en iyi işletmeleri ile fikri mülkiyet sahiplerine en yeni ve sürekli değişen Web3 endüstrisinde gezinmelerine yardımcı olmaya adanan bir danışmanlık şirketidir. Bu varlıkların, kripto alanında Johnnie Walker’ın neden onları seçtiğini açıklayabilen güvenilir bir izi vardır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Johnnie Walker, Sınırlı Sayıda NFT’leri Duyuruyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!