BORANETWORK, Widus Partners ile İş Birliği Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BORANETWORK, platformunda stratejik bir fon başlattığını duyurdu. BORA ekosistem fonu, BORANETWORK tarafından stratejik bir iş birliği yapan küresel yatırım firması Widus Partners ile birlikte başlatılan 30 milyon dolarlık bir stratejik yatırım programıdır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Web3 Oyun Geliştirme Finansmanı

Şirket tarafından 10 Kasım’da yayınlanan basın açıklamasına göre BORA ekosistem fonu, ağın büyütülmesi amacıyla Web3 oyun platformları oluşturmaya yönlendirilecektir.

BORANETWORK ECOFUND’un İlk Faydalanıcıları

BORA ECOFUND açılış ödemesinin çeşitli alanlarda birkaç şirketi olacaktır. Bunlar arasında biyometri özelliğine sahip bir GameFi cüzdan geliştiricisi olan Me3 bulunmaktadır. Bir diğeri Meta veri işleme işine küresel odaklı bir Web3.0 oyun üreticisi olan Skyark Chronicles’dır. Son olarak çoklu zincir desteğine sahip bir NFT platformu olan HAVAH bulunmaktadır. BORA Ekosistem Fonu hakkında konuşan BORANETWORK CBO’su Youngjun Lim şunları söyledi:

“Widus Partners ile birlikte BORA ekosisteminin büyümesi için Bora Ekosistem Fonu’nu başlatabildiğim için çok mutluyum.”

BORANETWORK Ağını Ölçeklendirme

Widus Partners Dijital Varlıklar Başkanı Jonathan Lee, BORANETWORK Ekosistem Fonu’nun BORA Ağını ölçeklendirmede etkili olacağını söyledi. Ayrıca küresel bir izleyici kitlesine ulaşmasını sağlayacağını ekledi. Bununla birlikte Lee şunları söyledi:

“BORANETWORK’ü kendi küresel ağımız aracılığıyla ileriye dönük projelere bağlama fırsatı için minnettarız. Ayrıca BORA topluluğu ve ekosisteminin oluşumunu hızlandırmayı dört gözle bekliyoruz.”

Yeni başlatılan BORANETWORK ECOFUND, BORA ekosistemini yatırımlarla genişletmek amacıyla Şubat ayında “BORA Partner Day”de platform tarafından başlatıldı. Ayrıca Ağustos ayında şirket, girişimi gerçekleştirmesine yardımcı olacak bir Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon ağı üzerinde çalışacağını duyurdu. BORANETWORK o zamandan beri GameFi ile ilgili birkaç projeye yatırım yapmaya başladı.

Me3, Bir Cüzdan Geliştirme Platformu

Fon için ilk yararlanıcı grubu, Güneydoğu Asya merkezli bir cüzdan geliştirme şirketi olan Me3’tür. Ayrıca Şirket, önde gelen bir e-spor markası olan Evoverse gibi bazı GameFi ekosistemlerine hizmet eden token depolama uygulamaları geliştiriyor.

SkyArk, O2O Metaverse Çözümü

Fonun bir diğer yararlanıcısı, Singapur merkezli bir oyun yapımcısı olan SkyArk. SkyArk O2O (çevrimiçi – çevrimdışı) oyun, Sandbox oyunlarına benzer bir metaverse çözümüdür. Ayrıca şirket, daha fazla rol oynayıp blok zinciri getirmek için Singapur hükümetiyle iş birliği yapıyor. SkyArk Asya’daki oyuncuların katılımını artırmak için Binance ile müttefik bir şirketten fon aldı. Ayrıca şirket hackathon ve hızlandırıcı programa ev sahipliği yapmak için kripto para borsası olan OKX ile de iş birliği yapıyor.

HAVAH, Zincirler Arası Bir NFT Platformu

BORANETWORK Ekosistem Fonu’nun üçüncü ve son yararlanıcısı, NFT’ler için çok taraflı bir platform olan HAVAH’tır. ICONLOOP ve bir Web3 oyun üreticisi olan 2byte tarafından yönetilen ortak Web3 projesine sahiptir. BORANETWORK Ekosistem fonu, ekosisteminin genişlemesini kolaylaştıracaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
BORANETWORK, Widus Partners ile İş Birliği Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!