Binance, Uniswap DAO’nun en büyük ikinci oy sahibi oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zincir üstü temsilciler listesine göre kripto borsası Binance, Uniswap DAO’da oy verme gücü bakımından ilk sıradaki girişim şirketi Andreessen Horowitz (a16z)’ni takip eden ikinci en büyük varlık konumunda.

Binance, 18 Ekim’de oylama gücünün yüzde 5,9’unu temsil eden 13,2 milyon UNI (UNI) tokenine yetki verdi.

Bu gelişme, Binance’in yüzde 0,25’lik bir eşiği aştığı için yönetim oyları önermesine izin verecek, ancak borsa oyları geçmek için hala yüzde 4’lük yetersayı gereksiniminin altında bulunuyor. Yakın zamanda yapılan bir yönetim oylaması da oy önerme eşiğini düşürmüştü.

Uniswap CEO’su Hayden Adams, paylaştığı Twitter gönderisinde bu değişikliği, “UNI, teknik olarak kullanıcılarına ait olduğu için çok benzersiz bir durum,” olarak nitelendirdi.

Yesterday @binance delegated 13M UNI from its books, making it one of the largest UNI delegates (this is only 1.3% of current delegated UNI so governance voting power remains quite distributed)

Very unique situation, as the UNI technically belongs to its users. pic.twitter.com/bwsVb1IwKR

— hayden.eth (@haydenzadams) October 19, 2022

Adams ayrıca Binance’in, Uniswap kararlarıyla nasıl ilişki kurmayı planladığının belirsiz olduğunu söyledi.

Adams tüm bunlara ek olarak Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ)’yi, şirketin planları hakkında şeffaf bir şekilde konuşmaya çağırdı. CZ, yazının yayımlandığı esnada Adams’ın sorularına veya diğer kullanıcıların sorularına yanıt vermedi.

Would love to learn how y’all are thinking about this @cz_binance?

— Spencer Noon (@spencernoon) October 19, 2022

Uniswap ayrıca 13 Ekim’de, Andreessen Horowitz, Paradigm, Variant ve SV Angel’in de dahil olduğu birçok yatırımcılarla beraber Polychain Capital tarafından yönetilen 165 milyon dolarlık B Serisi finansman turunu tamamladığını açıklamıştı. Şirket, topladığı fonu mevcut ürün tekliflerini genişletmek ve yeni web uygulamaları, geliştirici araçları ve mobil cihazlara geçiş yoluyla kullanıcı deneyimini geliştirmek için kullanmayı planlıyor. Şirket ayrıca ilerleyen süreçte NFT projeleri başlatmayı da planlıyor.

Uniswap’ın kümülatif ticaret hacmi Şubat 2021’de ilk kez 100 milyar doları aşmıştı. Adams’a göre platformun ticaret kümülatif hacmi 1,2 trilyon dolara yükseldi.

Cointelegraph, Binance’e ulaştı ancak yazının yayımlandığı tarih itibariyle bir yanıt alamadı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance, Uniswap DAO’nun en büyük ikinci oy sahibi oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!