Llamaverse Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Llamaverse NFT, NFT yatırımcıları için oluşturulmuş bir kulüp ve topluluk olarak adlandırılmaktadır. NFXHaber olarak bu makalede Llamaverse nedir sorusuna yanıt vereceğiz.

Llamaverse NFT Nedir?

Yatırımcılarına NFT alanında başarılı olmaları için eğitim sağlayan ve diğer topluluk projeleriyle etkileşim şansı veren bir topluluktur.

Llamaverse, Şubat 2022’de piyasaya sürülmüştür. Gas ücretlerini azaltmak ve sahipleri için daha iyi deneyimler sağlamak için geliştirmelere uğramıştır. Amaç; her şeyi “genesis” koleksiyonu olarak adlandırılan bu NFT etrafında inşa etmektir. Bu NFT’ye sahip olmak; topluluğun ortak olduğu veya başlattığı projelerin çoğuna erişim sağlama anlamına gelmektedir. Ek olarak platformun bir diğer amacı ise SPIT$ tokenine değer katmaktır. Ayrıca okenin diğer topluluklara entregre edilmesi de planlanmaktadır.

Topluluğun Genesis koleksiyonu piyasaya sürülmüş ve halihazırda OpenSea’de alım ve satımı yapılmaktadır. Koleksiyon toplamda 4,000 NFT’den oluşmaktadır. Koleksiyondaki 4,000 adet NFT’nin 3,500’ü statik lama, kalan 500’ü hareketli lamalardan oluşmaktadır.

Llamaverse Genesis Fiyatı Nedir?

Koleksiyon bu makalenin yazıldığı sırada OpenSea NFT pazarında yüksek sayılabilecek 6,8 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmekteydi. Bununla birlikte koleksiyonun şu anda görünen ticaret hacmi ise 6,8 ETH’dir.

Llamaverse Genesis’in OpenSea NFT pazarında 4,000 adet dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise şu anda sadece 122’dir.

Llamaverse Genesis Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Llamaverse Genesis’in OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ama koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Llamaverse Genesis koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask vb. bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü MetaMask, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biri hatta en popüler olanıdır. Bundan sonra yatırımcı, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ethereum satın almalı ve bu Ethereum’u kripto para cüzdanına (MetaMask vb.) aktarmalıdır. Son adımda ise yatırımcının dijital kripto cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Llamaverse Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!