Los Muertos NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplamda 10,000 NFT’den oluşan ve Day of the Dead’a dayanarak oluşturulmuş NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Los Muertos NFT nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine de değineceğiz.

Los Muertos NFT Nedir?

Tamamı elle çizilmiş 10,000 adet sanat eserinden oluşan NFT koleksiyonudur. Ethereum blok zincirini üzerine kurulu P2E (play to earn) tabanlı bir proje olarak da tanımlanmaktadır. Koleksiyonun arkasındaki ekip; Web 3.0’a ilgi duyan ve topluluk kurucuları olan dijital sanatçılardan oluşmaktadır.

Bir “Muerto” sahibine Los Muertos World’e erişim şansı sunmaktadır. Los Muertos World; proje ekibinin yaratıcılık, kişisel gelişim ve dostluk kurma amacıyla yarattığı bir dünyadır. Bununla birlikte Los Muertos dünyası, tüm NFT sahiplerine battle royale, Maze gibi oyunlarla pasif gelir elde etme şansı sunacaktır. Oyuncular, WRLD$ tokeniyle ödüllendirilecektir.

Ek olarak lansmandan sonraki 90 gün içinde ekip; koleksiyon sahiplerini 1000 parçalık 0xLosMuertos adı verilen bir koleksiyonla ödüllendirecek. Ayrıca koleksiyondan elde edilen telif ücretlerinin %100’ü topluluk fonuna dağıtılacaktır.

Los Muertos NFT Fiyatı Nedir?

Koleksiyon bu yazının kaleme alındığı sırada OpenSea NFT pazarında 0,3 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmekteydi. Bununla birlikte koleksiyonun şu andaki mevcut ticaret hacmi ise 6,8 ETH’dir.

Los Muertos NFT’nin OpenSea pazarında yer alan 10,000 adet NFT’si bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 4,8 bin civarındadır.

Los Muertos NFT Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Los Muertos NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Los Muertos NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask vb. bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. MetaMask, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biri hatta içlerinde en popüleridir. Cüzdana sahip olan yatırımcı daha sonra ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ethereum satın almalı ve bu Ethereum’u kripto para cüzdanına (MetaMask vb.) aktarmalıdır. Son adımda ise yatırımcının dijital kripto cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Los Muertos NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!