Anthony Hopkins NFT Satışı, Sorunlara Rağmen Rekor Kırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anthony Hopkins NFT satışı, OpenSea tarihinin en hızlı satışı olan yedi dakikada tükendi. Anthony Hopkins NFT koleksiyonunda birçok problemle karşılaştı. İlk etapta izin verilenler listesinde bir karışıklık gerçekleşti. Ardından bu problemin çözüldüğü açıklandı. Ancak satış sırasında problem tekrar etti. Buna rağmen koleksiyona erişebilen NFT hayranları, çok hızlı bir şekilde koleksiyonun satışını bitirdi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Anthony Hopkins NFT Satışında Problemler Devam Etti!

The Eternal koleksiyonu olarak bilinen son Hopkins NFT koleksiyonu, oyuncunun NFT dünyasına ilk girişimidir. Hayranlar, ünlü Hollywood aktörünün her biri farklı bir arketipi temel alan 1000’den fazla benzersiz görüntüsüne erişmek için bir araya geldi. Ayrıca koleksiyon büyük bir başarıyla tamamlandı.

Koleksiyonda, onun çeşitli rollerinden ilham alan 11 farklı karakter çizimi bulunmaktadır. Bunlardan bazıları Silence of the Lambs’den Hannibal Lecter ve Thor’dan baş karakterlerdir. İçerik oluşturucu her NFT için fiyatı 0.25 ETH olarak belirlemiştir. OpenSea’ya göre, yeni NFT basım platformu SeaDrop’ta ev sahipliği yapan izin verilenler listesi üyeleri, başlangıçta Anthony Hopkins’in NFT koleksiyonunu basamamıştır.

OpenSea, konu hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, ‘Anthony Hopkins The Eternal koleksiyonunu basmaya çalışan kullanıcıları etkileyen bir sorunun farkındayız. Bu koleksiyon için büyük talep gördük. Ayrıca izin verilenler listesindeki kullanıcıların şu anda basım yapamadığını biliyoruz. Araştırıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede bir güncelleme paylaşacağız’ yazıldı. Ayrıca ilerleyen saatlerde problemin çözüldüğü açıklanmıştır.

Orange Comet’e dayanan müzayedenin ilk gününde bir karşılama töreni ve sanatçı ile öğle yemeği yer alacaktır. Ayrıca katılımcılar, özel bir Hopkins sanat kitabı kazanma şansına da sahiptir. Üçüncü gün, 1.000 resim, açık artırmaya çıkarılmıştır. Ayrıca proje, şanslı katılımcılara 39 imzalı sanat kitabı dağıttı. Orange Comet, Hopkins ile bir video görüşmesi için beş şanslı kişiyi seçecektir.

The Zero Contact Filmi Koleksiyona İlham Verdi!

NFT sanatını teşvik etmeye ve basmaya odaklanan bir şirket olan Orange Comet, Anthony Hopkins ile ortaklığını 17 Ağustos’ta duyurdu. İkili ilk koleksiyon için beraber çalıştı. Ayrıca film kariyerini ölümsüzleştirme isteği, Zero Contact’ın YouTube’da bir NFT olmasıyla büyüdü. Hopkins, Snoop Dogg’a nasıl bir tane oluşturulacağını bile sordu.

Hopkins bir röportajda, NFT’lerin insanların yeni bir ortamda sanat yaratmalarına izin verdiğini söyledi. Ayrıca yaşa rağmen sanatsal ilhamın paylaşılmasına da izin veriyorlar. ‘Bu harika bir olaydır’ dedi. Hopkins kendisini yeni teknolojilerle güncel tuttuğu gerçeğini de dile getirmiştir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Anthony Hopkins NFT Satışı, Sorunlara Rağmen Rekor Kırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!