Delphia Yatırım Platformu Dijital Varlık Ekosistemini Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım platformu Delphia, dijital varlık ekosistemini duyurdu. Ekosistem, topluluğa katkıda bulunan kullanıcılara ödüller sunacaktır. Bunun için yatırım platformuna yeni özellikler getirilmektedir. Bu ödüller, Delphia’yı merkezi olmayan finans ve Web3’te güçlendirecek. Platform bunun için bir yardımcı program token’ı Phi’yi (PHI) piyasaya sürecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Delphia Platformu Token Odaklı Yaparak Web3’e Girişi Yaptı!

Phi token, şirketin geleneksel varlık yönetimini merkezi olmayan finansla birleştirecektir. Bu da hibrit modelinin desteklenmesine yol açacaktır. Ayrıca bu girişim, yatırımcılar arasında ki dengeleri eşitleyecektir. Açılışla beraber katılımcılar, Delphia’nın ilk Metaverse oyundan ödüllere ulaşabilecektir. Oyunda, tüketici eğilimleri hakkında sorularla karşılaşılacaktır. Ödül kazanmak isteyen oyuncuların, bu soruları yanıtlamaları gerekmektedir. Bunlara ek olarak, token kazanmanın yolları, ilerleyen dönemde açıklanacaktır.

Yatırım platformunun CEO’su ve kurucu ortağı Andrew Peek, açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Ekosistemi Delphia varlık yönetimi platformuna entegre ettik. Bunu, insanları verilerini paylaşmaya daha fazla teşvik etmek için gerçekleşirdik. Ayrıca bu girişim, Delphia’ya yatırım yapanlar için verilerin genel değerini artırmamıza olanak sağlayacaktır’ dedi.

Şirket Hakkında

Delphia, geleneksel finans ve merkezi olmayan finans arasında ki boşluğu doldurmayı amaçlamaktadır. Üyelerine verilere yatırım yaparak, gelir etme şansı tanımaktadır. Ayrıca piyasaya kıyasla daha iyi performans gösteren bir yapay zeka kullandıklarını belirtmektedirler. Ayrıca şirket hisse senetleri seçimlerinde de yardımcı olmaktadır. Delphia, perakende yatırım stratejilerine ek olarak, yatırımcıları riskten koruma fonu da işletmektedir. Şirket ilk yılda, bu girişimle büyük bir başarı yakalamıştır. Bununla beraber tek yıllık performansla, hedge fon tarihindeki beşinci en yüksek performanslı öz sermaye fonu ünvanını kazanmıştır.

Web3 Ekosistemi Giderek Genişliyor!

Web3 ekosistemi son dönemde oldukça genişlemektedir. Bu süreçte Web3’e bağlı olarak, fazlasıyla girişim duyurulmuştur. Duyurulan girişimlerin bazıları şu anda hayata geçirilmiş durumdadır. Bu girişimler zaman içerisinde testleri tamamlayarak halka açılacaktır. Halka açılmasıyla beraber sistemler, gelir kaynağı oluşturabilecektir. Oluşturulacak gelir kaynakları, merkezi olmayan finansın gelişiminde oldukça önem arz etmektedir. Bu nedenle birbirini tamamlayan sistemler son dönemde fazlasıyla popülerdir.

Birlikte çalışabilirlik kavramı, bugünlerde sık sık karşımıza çıkmaktadır. Bunun sebebi artık, hayatımıza yeni giriş yapan teknolojilerin ilerlemesinin birbirlerine bağlı olmasıdır. NFT, Metaverse ve benzeri yeni teknolojiler gün geçtikçe daha fazla duyulmaktadır. Teknoloji gelişirken, birbiriyle uyumlu olması oldukça önemlidir. Bu sebeple yeni teknoloji geliştiricileri, birlikte çalışabilirliği son dönece önemsemektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Delphia Yatırım Platformu Dijital Varlık Ekosistemini Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!