Lil Pudgys NFT, Oyuncakları için Lisans Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PMI Toys ile bir ortaklık sayesinde Lil Pudgys NFT gerçek dünyada ki ilk faydasına başlıyor. Pudgy Penguins ekosistemindeki bir NFT koleksiyonu olan Lil Pudgys, kendi resmi lisanslı fiziksel oyuncaklarını piyasaya süreceğini açıkladı. Bu, NFT projesi Pudgy Penguins’in bilinen son hamlesidir. Şimdi bu yeni girişim, yeni bir fiziksel oyuncak koleksiyonunda önceden duyurulan Pudgy Plushies koleksiyonuna katılacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Lil Pudgys NFT, Pudgy Penguins Oyuncak Koleksiyonunda!

Lil Pudgys’in fiziksel oyuncaklarıyla ilgili haberler, Pudgy Penguins’in ilk oyuncak koleksiyonu Pudgy Plushies duyurmasından sadece birkaç hafta sonra açıklanmıştır. Pudgypenguins, 75 bin takipçisine attığı tweette Web2’yi Web3’e bağlayan yeni koleksiyonları hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘bu koleksiyonlar, Pudgy Plushies’lerimizin yanı sıra, çeşitli oyuncak serisine yalnızca bir bakıştır. Pudgy Penguins hayata geçirmeye devam ederken, Web3’te IP kullanımının ön saflarında yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonrası için takipte kalın’ dedi.

İlk oyuncak duyurusundan bu yana, Pudgy Penguins NFT’lerinin taban fiyatında gözle görülür bir artış yaşanmıştır. Ayrıca geçen ay içerisinde bir Pudgy Penguins NFT 400 ETH’ye satıldı. Şimdi taban fiyat 3,25 ETH civarında seyretmektedir. Lil Pudgys NFT koleksiyonu, 2.222 NFT ile Penguins koleksiyonuna göre daha küçüktür. Ancak, hala genel ekosistemin önemli parçasıdır. Lil Pudgies oyuncakları resmi olarak satışa çıktığında fiyatın yükselmesi beklenmektedir. Ancak bu tarz durumlarda tam aksi fiyatlanmalar da yaşanmaktadır. Şu anda bu Penguins NFT’leri ortalama 0.22 ETH karşılığında satılmaktadır.

NFT’lerin Kullanım Alanlarında Artış Yaşanıyor!

Son dönemde NFT koleksiyonları ardı ardına ortaklıklar açıklamaktadır. Bu ortaklıklar neticesinden fiziksel faydalar sağlanmaktadır. Bununla birlikte, yeni NFT koleksiyonları için avantajlar elde edilmektedir. Bu koleksiyonlar halka açık satıştan önce çok daha uygun fiyatlara alınabilmektedir. NFT sahipleri şu anda sağlanan faydalara göre fiyatlandırma da belirsizlik yaşıyor. Ancak son girişimlerle genel olarak piyasa da hareket bulunmaktadır.

Kripto dünyasının düşüşte olmasından kaynaklı, NFT fiyatlarında düşüşler yaşanmaktadır. Bununla beraber kullanıcı sayınında ki artış, hacim düşüklüğünün önüne geçememektedir. Düşen hacimler NFT’lere olan ilginin düşüşüne yorumlansa da istatistikler bunun tam aksini göstermektedir. İstatistiklere göre, NFT piyasasına her gün yeni yatırımcılar katılmaktadır. Ancak fiyatlarda ki düşüşler nedeniyle hacimler düşüş yaşıyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Lil Pudgys NFT, Oyuncakları için Lisans Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!