MicroStrategy Yaklaşık 6 Milyon Dolar Değerinde 301 Bitcoin Satın Aldı: BTC Sayısını 130.000’e Çıkardı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elinde en çok Bitcoin (BTC) bulunduran cüzdanlardan birine sahip olan MicroStrategy, yaklaşık 6 milyon dolar değerinde 301 Bitcoin aldığını açıkladı.

MicroStrategy, 20 Eylül tarihinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) verdiği beyanda, 2 Ağustos- 19 Eylül tarihleri arasında ortalama 19.851 dolardan 301 Bitcoin aldığını belirtti.

Son satın alımdan önce 129.699 Bitcoin’i bulunan şirket, Bitcoin sayısını 130.000’e çıkardı. Toplamda 1,5 milyar dolardan daha fazla zararda olan MicroStrategy, Bitcoinlerini alabilmek için yaklaşık 4 milyar dolar ödedi.

Geçtiğimiz günlerde MicroStrategy, Bitcoin alımına finansman yaratmak amacıyla 500 milyon dolara kadar hisse senedi satışı için iki aracı kurumla anlaşma sağladıklarını bildirmişti. Bunun üzerinde birçok piyasa yorumcusu, 500 milyon doları kullanarak bu fiyattan Bitcoin alması durumunda ortalamasını ciddi manada aşağı çekebileceğini ifade etmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
MicroStrategy Yaklaşık 6 Milyon Dolar Değerinde 301 Bitcoin Satın Aldı: BTC Sayısını 130.000’e Çıkardı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!