Yuga Labs, Cryptopunks Bültenini Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yuga Labs başkanları ilk Cryptopunks NFT hibesini onayladığını açıkladı. Onaylanan hibe ‘Punks Post’ başlıklı Cryptopunks bülteninin oluşturulmasında kullanılacaktır. Ayrıca Punks Post ilk olarak önemli duyuruları yayınlayacaktır. Dahası koleksiyon sahiplerinin çeşitli ağlar oluşturmasına yardımcı olacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Yuga Labs, Cryptopunks Koleksiyonuna Özenmeye Devam Ediyor!

Yuga Labs, duyuruyu dün akşam sosyal medya aracılığı ile gerçekleştirdi. Açıklamalarına göre, Yuga Labs Cryptopunks’a özel haberleri duyurabileceği özel bir haber bülteni yaratacaktır. Bu girişimi oluşturmak ve sürdürülebilir hale getirmek için şirket, Ricgalbraith ve Lorepunkdoteth ile çalıştı. Ayrıca şirket bu iki isme de özel hibe verileceğini açıkladı. Bu duyuruyla beraber Cryptopunks üyelerine ilk hibe desteği verilecektir. Ancak bu ilk Cryptopunks hibesi olsa da Yuga Labs’ın ilk hibesi değildir.

Yuga Labs, daha önceleri tanınmasına neden olan Bored Ape Yacht Club koleksiyonuna da hibe desteğinde bulunmuştur. Bu hibenin ilk alıcısı da Jenkinsthevalet olmuştur. Jenkinsthevalet, kendi başlarına gelişen bir topluluk yaratmak için bu hibe desteğini almıştır. Ayrıca şirket gelecek zamanda daha fazla hibe programı yayınlayacağını açıkladı. Yuga Labs gelecek çalışmalarında, NFT koleksiyonlarını desteklerken hibe programlarının kapsamını da genişleteceğini belirtti.

Hibeyi Kim Kullanacak?

Bültene özel çalışacağı açıklanan Ric Galbraith ve Lorepunkdoteth hibeden faydalanacaklardır. Bu iki isim şirket tarafından özel olarak görevlendirilmiştir. Ric, İngiltere Manchester kökenli bir içerik yazarıdır. Ayrıca Punk Comic’in 01 olarak adlandırılan sayısının yazarı olarak bilinmektedir. Shroomheads projesinde Cryptopunks’a özel çalışmıştır. Ayrıca Teles from the Glitch ve Punk Fiction’ın yaratıcısıdır. Ric, ilk olarak 18 yaşında gazeteciliğe adım atmıştır. Ayrıca şu an 20 yaşında olduğu bilinmektedir. Ric, yeni çalışması hakkında kısa bir açıklama yaptı. Açıklamasında, 2 yılda bütün hayatının değiştiğini ve bunu Punk’lara borçlu olduğunu belirtti. Ayrıca, bu doğrultuda kariyerine devam etmek istediğini ve kendini bildiği ilk andan itibaren dünyanın kendisini Web3 alanına hazırladığını düşündüğünü açıkladı.

Lorepunk’ta Ric gibi İngiltere merkezli bir Web3 girişimcisidir. Lorepunk, Forgotten Runes and Nouns DAO isimli iki girişimde de çalışmıştır. Ayrıca yazarlık kariyeri hakkında bunun dışında bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Cryptopunks NFT koleksiyonunun büyük bir hayranı olduğu bilinmektedir. Lorepunk bugüne kadar ki en büyük satın alımını Cryptopunk 6825 olarak açıklamıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Yuga Labs, Cryptopunks Bültenini Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!