Vasil Hard Fork Yaklaştıkça Cardano NFT Projeleri Artıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano (ADA) ağı, Vasil Hard Fork ile güncelleneceğinden, NFT’ler alanında popülerlik kazanmaktadır. Bu şekilde ağa her geçen gün yeni NFT koleksiyonları katılmaktadır. Cardano, 8 Eylül itibariyle ağda yaklaşık 7.000 NFT projesi, 15 pazar ve yaklaşık 459 milyon dolar değerinde işlem olduğunu açıklamıştır. Ayrıca Cardano’daki ilk 100 NFT koleksiyonu piyasada yaklaşık 616 milyon dolar değerindedir. Cardano ağındaki toplam işlem hacminin yüzde 64,19’u JpegstoreNFT’den oluşmaktadır. Yüzde 7,9 pazar payı ile Spacebudz’in, hacim bazında en fazla NFT satışına sahip olduğu açıklanmıştır. NFXhaber olarak, artışın nedenlerini sizin için derledik.

Vasil Hard Fork NFT’leri Doğrudan Etkiliyor!

Vasil Hard Fork tarihi yaklaştıkça Cardano ağında ki NFT projeleri gözle görülür derecede artış yaşamaktadır. Ayrıca NFT projelerinin sayısının artması ağın çok daha fazla kullanılması anlamına gelmektedir. Gerçekleşecek olan Vasil Hard Fork işlem ücretlerini aşağıya çekecektir. Ayrıca Blockchain ağının kapasitesini oldukça arttırması beklenmektedir. Ayrıca Cardano ağında geliştirilen uygulamalar, daha geniş bir pazara yayılacaktır. Bununla beraber, birçok borsa bu güncellemeyi destekleyecektir.

Özellikler henüz başlangıç ​​aşamasında olsa da Cardano, NFT alanında çok ilerleme kaydetmiştir. Geçtiğimiz aylarda Cardano, Blockchain’de çalışan ilk halka açık ‘talep üzerine basım’ aracı olan NFT MAKER’ı (NMKR) kullanılarak 800.000’den fazla NFT oluşturulduğunu bildirmiştir. Bu girişim, platformun ilk NFT finansman işine başlayacağını belirtmeiyle ileriye doğru büyük bir adım olarak yorumlanmıştır.

Büyümeye bir örnek olarak, dijital varlık ödünç verme platformu olan Aada Finance, Eylül ayının ortasında Aada V1 hizmetini başlatacaktır. Bu, kullanıcıların yeni bir NFT mekanizması kullanarak birbirlerinden varlık ödünç vermelerine ve ödünç almalarına izin verecektir. Cardano NFT’nin son başarıları, platformun kripto topluluğunda yaygın olarak kullanılma hedefine doğru büyük bir adım olarak görülmektedir. Ayrıca piyasaya sürülmesinden bu yana Cardano, ‘Ethereum (ETH) katili’ olarak görülmektedir.

Cardano Ağı Büyümeye Devam Ediyor!

Ağ, uzun zamandır beklenen Vasil hard fork’u için hazırlıkları tamamlamak üzere. Bu Cardano için oldukça önemlidir. Birçok gecikmeden sonra Cardano vakfı, güncellemenin 22 Eylül’de gerçekleşeceğini açıklamıştır. Güncelleme yakında gelecek olsa da Cardano’da hala cevapsız çok şey bulunmaktadır. 5 Eylül itibariyle Cardano ağının piyasa değeri yedi günde 2,1 milyar dolardan fazla artış yaşamıştır. Cardano (ADA) son dönemde artış yaşamaktadır. Yazının yazıldığı esnada ADA, 0,51 dolardan işlem görmektedir. Ayrıca son 24 saatte yaklaşık olarak yüzde 3,50 artış yaşamıştır. An itibariyle piyasa değeri 17,510,435 dolardır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Vasil Hard Fork Yaklaştıkça Cardano NFT Projeleri Artıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!