Borsalardaki Bitcoin Arzı 2018’den Bu Yana En Düşük Seviyesinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilindiği üzere kripto para piyasası son günlerde oldukça hareketli günlerden geçiyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 19.783 dolardan işlem görürken kripto para borsalarındaki Bitcoin hacmi 2018’den bu yana en düşüş seviyesini gördü.

Borsalardaki Bitcoin Arzı Azalıyor

Lider kripto para birimi Bitcoin’in 20.000 doların altında kaldığı bir dönemde kripto borsalarında Bitcoin arzı son birkaç yılda hızlı bir şekilde düşüş yaşadı. Santiment tarafından elde edilen bilgilere göre, kripto para borsalarında Bitcoin arzı Kasım 2018’den bu yana en düşük seviye olan 1,74 milyon civarında.

İlginizi çekebilir: 100 Milyon Dolarlık Bitcoin (BTC) Transferi Gerçekleşti

Santiment konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

2020’nin başından bu yana yaşanan tüm oynaklık nedeniyle, Bitcoin arzı borsalardan çekilmeye devam ediyor. Santiment, kriptonun 2022’si gibi düşüş trendleri sırasında, uzun vadeli sahiplerin tutulan toplam arzın daha büyük bir yüzdesini oluşturduğunu görmek tanıdık.

Detaylandırmak gerekirse borsalarda tutulan kripto varlıklarının piyasa duyarlılığındaki değişikliklerle dalgalanma eğiliminde olduğu için mantıklı. Başka bir deyişle, daha fazla piyasa katılımcısı satmak yerine satın almak isterse borsalardaki varlıklar azalır ve daha yüksek talep genellikle fiyat artışına yol açar.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Borsalardaki Bitcoin Arzı 2018’den Bu Yana En Düşük Seviyesinde
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!