Band Of Crazy NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Band Of Crazy, Solana blokzincirinde barındırılan 2775 NFT’lik bir NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Band Of Crazy nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun mevcut fiyatına ve nasıl alınacağına da değineceğiz.

Band Of Crazy NFT Nedir?

Band Of Crazy web sitesine göre, “2775 sanat hırsızı, yalnızca Guv’nor olarak bilinen biri tarafından yönetilen, dünya çapında Art + NFT soygunlarına teşebbüs etmek için bir araya gelir. Mint sırasında her fırlatıcıya farklı bir beceri seti atanacak. Bir Usta, Hacker, İç Adam, Hırsız ve Sürücü. Soygunlara katılmak için her bir beceri setinden birine sahip olmak en iyisidir. Daha yüksek yeteneklere sahip ekiplerin, mallardan kurtulma şansı daha yüksektir.” olarak tanımlamakta.

Staking: Adamınız bir soygun sırasında yakalanırsa, hapisteyken bir BOCX tokeninin yanı sıra yeni bir sabıka fotoğrafı öder.Yükseltme: Guv’nor, bir hırsızlık alet mağazası açacak. Bloklar, yeteneklerini geliştirmek için araçlar satın almak için BOC paralarını veya Eth’i kullanabilmekte. Kutudayken kazandığınız paralar, aletler, yeni karakterler ve gerçek dünya ürünleri için ticaret yapmak için kullanabilmekte.

Band Of Crazy NFT’nin Amacı Nedir?

NFT projesinin ana amacı; 2775 sanat hırsızı tarafından, yalnızca Guv’nor olarak bilinen biri tarafından yönetilen, dünya çapında Art + NFT soygunlarına teşebbüs etmek.

Band Of Crazy NFT’nin Fiyatı Nedir?

Projenin koleksiyonu halihazırda OpenSea’de işleme açıktır. OpenSea verilerine göre Band Of Crazy, şu anda 222 NFT ile 0,01 ETH taban fiyatıyla işlem görmektedir. Projenin toplam ticaret hacmi 0,03 ETH ile dikkat çekerken koleksiyona sahip olan kişi sayısı 91’dir.

Band Of Crazy NFT Nasıl Alınır?

Koleksiyonları satın almak isteyen yatırımcılar ilk önce OpenSea’de hesap açmalı. Opensea’de kullanacakları Metamask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether almalı. Ardından bu Ether’i (ETH) dijital kripto para cüzdanına aktarmalı. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Band Of Crazy NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!