Solana’nın Son Düşüşünden Sonra Yeni Bir Rota Planlamak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) şu anda çok önemli bir kavşakta ve kripto piyasası yardım ilerlemesinde bir U dönüşü kaydetti. Bitcoin hala 20.000 doların altında seyrederken, bu önerme şu anda diğer varlıklar için neredeyse olumsuz. Tarihsel olarak, kripto varlıklar, fiyat grafiği hareketinde Bitcoin’in ayak izlerini takip etme eğilimindedir.

Aynısı, grafiklerde 31.08$’a geri çekildiği için SOL’un basın zamanı fiyatı tarafından da kanıtlandı. SOL, son 24 saatte de hafif bir gerileme ile birlikte haftalık kayıpların %2.66’ya ulaştığını gördü.

Ancak bu dökülmeye rağmen, SOL son birkaç gün içinde ekosisteminde ilerleme kaydetti. Bu, daha önce de bildirildiği gibi SOL için benzer bir hikaye haline geliyor.

SOL Geri Dönüyor

Fiyat tablolarındaki kırmızı sinyallere rağmen ekosistem büyümeye devam ediyor. Bu arada Solana Haberleri, ekosistemdeki en iyi performans gösteren dApp’ler hakkında bir güncelleme sağladı. Gameta, dün 95.8K’dan fazla kullanıcıyla Solana’daki en yüksek etkinliği oluşturdu. Bunu, günlük kullanıcı sayısını 34.09K ile gören önde gelen NFT pazarı Magic Eden izledi.

Solana Haberleri ayrıca son 24 saat içinde Solana ekosisteminde en çok kazananları tartıştı. Kitty Coin Solana, %14,8’lik bir eğimle en umut verici artışı kaydetti. Onu %9,6 artışla MIM takip ederken, Marinade %8’lik artışla ilk üçü tamamladı.

Başka bir gelişme, STEPN’in 94.5 milyon dolarlık işlem hacmiyle Solana’da en çok işlem gören token olduğunun altını çizdi. Marinade Staked SOL 34,51 milyon dolarlık işlem hacmiyle ikinci oldu. Bunu, 2 Eylül’de 15.55 milyon dolar biriktiren Serum izledi.

Yukarıda bahsedilenler, SOL’un piyasa koşullarına rağmen doğru yönde ilerlediğini gösteriyor. Solana Labs, şimdi her zamankinden daha fazla parathion’u güçlendiren blok zincirinde ilerleme kaydedildiğini görüyor.

Çözüm

Ekosistemde artık hem kullanıcılar hem de yatırımcılar için umut vaat eden önemli bir faaliyet var. SOL, kendisini başkalarının takip etmesi için istikrarlı ve gelişen bir model olarak kurmaya çalışıyor.

Bununla birlikte, bir engel çok önemli bir konuşma noktası olmaya devam ediyor. Altcoin, son çizelgelerinin hepsinde kırmızı mum çubukları yanıp sönüyor, bu da sonunda yatırımcıları engelleyebilecek bir şey.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
50

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Solana’nın Son Düşüşünden Sonra Yeni Bir Rota Planlamak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!