Moonly NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Moonly, NFT yatırımlarınız hakkında bilinçli kararlar vermenize yardımcı olacak gelişmiş araçlar sağlar. NFXHaber olarak bu makalede Moonly nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun mevcut fiyatına ve nasıl alınacağına da değineceğiz.

Moonly NFT Nedir?

Moonly, Stefan Smiljkovic tarafından yaratıldı. Solana NFT alanında hangi projelerin yer alacağını anlamayı kolaylaştırmak için yaratıldı. “NFT rug” riski en aza indirmeye yardımcı olabilecek bir hizmetin neden kritik olduğu açıktır. Açık dolandırıcılıkların ötesinde, bu alanda birçok proje başarısız olmakta. Nerede ve ne zaman müdahil olunacağını bilmek çamur kadar açıktır. Bu karar verme sürecini netleştirerek değer sağlamaya çalışan başka harika projeler de var. Moonly bu güzel topluluklarla işbirliği yapmayı umuyor. Ancak birkaçı (eğer varsa) Stefan ve ekibinin bir araya getirme ve erişilebilir hale getirme konusunda kapsamlı arka planına sahip. Moonly gibi araçlar olmadan mavi çipli projeleri ortaya çıkarmak, sürekli olarak birden fazla Discord’un (ve bunların içindeki tüm kanalların), sosyal medya sitelerinin ve pazaryerlerinin – sadece birkaçını saymak – en üstte kalmanızı gerektirir.

Moonly NFT’nin Amacı Nedir?

NFT projesinin ana amacı; Moonly, gerçek sorunları çözmeyi ve faydalı deneyimler yaratmayı seven tutkulu kişilerden oluşan bir ekip. Güçlü bir geliştirme, tasarım ve otomasyon geçmişine sahip olan ekip, başarılı dijital ürünler oluşturma ve piyasaya sürme konusunda yirmi yılı aşkın deneyimi bir araya getiriyor. Sadık kullanıcı tabanlarının yardımıyla değer ve ölçek sağlamayı amaçlamakta.

Moonly NFT’nin Fiyatı Nedir?

Projenin koleksiyonu halihazırda OpenSea’de işleme açıktır. OpenSea verilerine göre Moonly, şu anda 4,5 bin NFT ile 3,3 SOL taban fiyatıyla işlem görmektedir. Projenin toplam ticaret hacmi 44,0 SOL ile dikkat çekerken koleksiyona sahip olan kişi sayısı 2,600’dür.

Moonly NFT Nasıl Alınır?

Koleksiyonları satın almak isteyen yatırımcılar ilk önce OpenSea’de hesap açmalı. Opensea’de kullanacakları Metamask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether almalı. Ardından bu Ether’i (ETH) dijital kripto para cüzdanına aktarmalı. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Moonly NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!