Jordan Belfort, Bitcoin Yanılgısını Kabul Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski borsası Jardon Belfort, Bitcoin ve kripto para birimleri konusunda açıklama yaptı. Belfort açıklamasında Bitcoin çöküşü konusunda yenildiğini itiraf etti.

Belfort: Bitcoin Konusunda Yanıldım

Pek çok kişi tarafından “Wolf of Wall Street” olarak tanınan eski borsacı Jordan Belfort, Bitcoin’in (BTC) sıfıra gideceği ilk projeksiyonunun yanlış olduğunu kabul etti. Yaptığı son röportajında Bitcoin ve kripto para birimleri hakkında açıklamalarda bulunan Belfort, 2017’deki duruşunun, Bitcoin’i bir dolandırıcılık olduğu görüşünden dolayı kaynaklandığını ve o zamanlar Bitcoin’in hileli bir projenin özelliklerine sahip olduğunu düşündüğünü belirtti. Belfort açıklamasında, “Kriptodan gerçekten nefret ettiğim zamanlarda yani 2017 yılında, kripto hakkında söylediğim her şeyin arkasındayım ancak bir şey dışında. Bitcoin’in sıfıra gideceği konusunda yanıldığımı kabul ediyorum. Bitcoin’in bir aldatmaca olduğunu söyledim çünkü o zamanlarda Bitcoin hileli bir projenin özelliklerine sahip olduğunu düşündüğüm her şeye sahipti.” dedi.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Yeniden 20.000 Doların Altını Gördü

Belfort açıklamasının devamında kripto para birimlerinin büyümesinin ardından, düzenleyici bir baskının varlığı muhtemelen bir tehdit oluşturduğundan sıfıra iteceğini belirtti. Belfort 2018 kripto kışının fikrini değiştirdiğini de şu sözlerle ifade etti:

Kripto para piyasası çöktüğünde ve Bitcoin 3.000 dolara düştüğünde hala milyarlarca dolarlık bir pazar bulunuyordu. Bu yaşananlarla birlikte Terra (LUNA) gibi kripto para birimlerinin tamamen çökeceğini düşündüm. Ancak sonrasında bunun böyle olmadığını daha yakından bakarak anladım.

İlginç bir şekilde eski borsacı Jordan Belfort, Bitcoin’de bir dijital altının barındırdığı nitelikleri anlamaya başladığını ve Bitcoin konusunda fikrini değiştirdiğini belirtti. Bu doğrultuda kripto düzenlemesi için baskı yapan Belfort, vade ile Bitcoin’in büyük olasılıkla bir değer deposu gibi ve daha az büyüyen bir hisse senedi gibi işlem görmeye başlayacağını düşündüğünü dile getirdi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Jordan Belfort, Bitcoin Yanılgısını Kabul Etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!