Piyasa Analiz: Bitcoin 22 Bin Dolara Tırmanırken, Ethereum %5 Yükselerek 6 Günün En Yüksek Seviyesine Çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum, son 24 saat içinde neredeyse %5 değer kattı ve birkaç günün en yüksek seviyesinde bulunuyor. ETC, daha büyük sermayeli altcoinlerdan en önemli kazanç elde eden oldu.

Birkaç günlük yatay ticaretin ardından, Bitcoin sonunda küçük bir adım attı ve 22.000 $ işaretine meydan okudu.

Ethereum ve Ethereum Classic’ten elde edilen kazanımların öncülüğünde, çoğu altcoin bugün yeşilde iyi durumda. İlki %5 artışla 6 günün en yüksek seviyesine çıkarken, ikincisi çift haneli yükseldi.

Bitcoin 22 Bin Dolara Çıkabilecek mi?

Bitcoin’i çok aylı 25.200 $’lık bir zirveden 21.000 $’ın altındaki çok haftalı en düşük seviyeye getiren geçen haftaki fiyat düşüşünden bu yana, kripto para birimi mücadele ediyor.

21.000 dolar civarında sakinleşti. Durum nihayet saatler önce BTC harekete geçip 22.000 dolara yaklaştığında değişmeye başladı.

Ancak, o çizgiye ulaşmadan hemen önce durduruldu. Boğalar daha sonra koşmayı umuyorken, şu anda ondan birkaç santim uzakta duruyor.

Bu nedenle, piyasa değeri günde birkaç milyar dolar ekledi ve şu anda 415 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Yine de altcoinler üzerindeki hakimiyeti bir darbe aldı ve bir kez daha %40’ın altına düştü.

piyasa analiz: bitcoin 22 bin dolara tırmanırken, ethereum %5 yükselerek 6 günün en yüksek seviyesine çıktı! 3

ETH ve ETC Öncülük Ediyor

Alternatif madeni paralar da son birkaç günde oldukça durgundu ancak bugün daha fazla kazançla geliyor.

Ethereum en dikkate değer örnekler arasındadır. Varlık birkaç gün içinde 2.050 dolardan 1.550 dolara düştü, ancak bu haftanın başlarında bir miktar toparlanmaya başladı. Son 24 saatteki %5’lik bir artış, ikinci en büyük kriptoyu 6 günün en yüksek seviyesi olan 1.700 doların üzerine itti ve bu da yaklaşan Birleşmenin fiyatlandırılıp fiyatlanmadığı sorusuna yol açtı.

Binance Coin ayrıca günlük %3’lük bir artışın ardından 300 doların üzerinde çok günlü en yüksek seviyesine ulaştı. Ripple, Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu, Avalanche ve Polygon da artık yeşilde.

Ethereum Classic, daha büyük kapaklı altlardan en fazlasını kazandı. ETC %11’den fazla arttı ve 40$’a yakın işlem görüyor.

Kripto piyasa değeri günde yaklaşık 30 milyar dolar ekledi ve şu anda 1.050 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor.

ethereum piyasa analiz: bitcoin 22 bin dolara tırmanırken, ethereum %5 yükselerek 6 günün en yüksek seviyesine çıktı! 4

Endüstri Haberleri

Ana rakibi USDC’nin aksine, USDT ihraççısı Tether, kötü şöhretli kripto karıştırıcı Tornado Cash ile bağlantılı hiçbir adresi dondurmadığını söyledi.

ABD makamları tarafından yakın zamanda onaylanan kripto tumbler’dan bahsetmişken, araştırmacılar, konuşma özgürlüğü olduğunu savunarak kodu GitHub’a yeniden yüklediler.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
7

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Piyasa Analiz: Bitcoin 22 Bin Dolara Tırmanırken, Ethereum %5 Yükselerek 6 Günün En Yüksek Seviyesine Çıktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!