Blockchain Alanında Çalışanların Sayısı Yüzde 80 Arttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörünün gelişmesi ile beraber birçok farklı alan bu konu hakkında deneyim sahibi olmak istiyor. Son dönemde özellikle kripto aralanında birçok kurum ve kuruluş iş ilanı yayımlıyor. Bununla beraber iş ilanlarında en dikkat çekici alan ise Blockchain.

Blockchain Alanında Çalışanların Sayısında Artış Yaşanıyor

LinkedIn ve kripto para borsası OKX’in raporuna göre; Blockchain alanında çalışan sayısı, geçtiğimiz yıla kıyasla yaklaşık yüzde 80 oranında artış gösterdi.

İlginizi çekebilir: Blockchain Şirketi Skynet Labs, Fon Bulamadığı için Kapatılacak

Verilere göre, blok zincir endüstrisinde yetenekleri söz konusu olduğunda Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan ve Çin dünyanın ilk üç ülkesidir. Hindistan, yüzde 122 büyüme oranıyla dünya çapında en hızlı büyüyen Blockchain yetenek havuzuna sahip ülkedir. Bunu yüzde 106 büyüme oranı ile Kanada takip ediyor ve üçüncü sırada yüzde 92 ile Singapur geliyor.

vdsasd

Bulgulara göre, finans sektörü, toplamın yüzde 19’unu oluşturan Blockchain endüstrisinde çalışan en fazla sayıda kişiye sahip. Ayrıca belirtmek gerekirse iş geliştirme, bilgi teknolojisi ve satış alanları da sırasıyla yüzde 6’lık oranlarla ilk beşte yer aldığını söyleyebiliriz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Blockchain Alanında Çalışanların Sayısı Yüzde 80 Arttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!