Eski Google CEO’su Bitcoin’e İlgisini Sürdürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle Bitcoin başta olmak üzere kripto paralara olan ilgisi ile tanınan eski Google CEO’su Eric Schmidt, Bitcoin hakkında övgü dolu açıklamalarına devam ediyor. 2014 yılında Schmidt, Bitcoin teknolojisinin önemli olduğunu ancak varlığın bir para birimi olarak kullanılmasına ilişkin şüphelerini dile getirmişti. Günümüzde ise Schmidt Bitcoin’i olağanüstü olarak tanımlıyor.

Eski Google CEO’su, Bitcoin’ Olağanüstü Olarak Tanımladı

Bitcoin günümüzde binlerce yatırımcıya sahip olan, iki ülkede itibari, onlarca ülkece yasal bir para birimi. Her ne kadar esas odak noktası bir yatırım ve ödeme aracı olarak görülse de Bitcoin günümüz teknolojisinde bir ilham kaynağı olarak görülmeye devam ediyor. Söz konusu bir teknoloji firmasının eski CEO’su olduğunda da Bitcoin kendisine hayran etmeyi bir kez daha başarıyor.

Yeniden ortaya çıkan yeni bir videoda, eski Google CEO’su Eric Schmidt, Bitcoin teknolojisini kriptografik sahnede büyük bir başarı olarak yeniden tanımladı. Schmidt, Bitcoin’in teknoloji kurulumunun gelecekte daha fazla işletmeye güç sağlayabileceğini belirtti. İlginç bir şekilde Schmidt, 2014’te konuştuğu panelde “Bitcoin dikkate değer bir kriptografik başarıdır” demesi, günümüz gelişmelerine bakıldığında önemli bir vizyon örneği olarak kabul ediliyor.

İlginizi çekebilir: Core Scientific, Temmuz Ayında Yüzde 10,4 Daha Fazla Bitcoin Çıkardı

 “Dijital dünyada kopyalanamayan bir şey yaratma yeteneği muazzam bir değere sahip. Bitcoin mimarisi, kelimenin tam anlamıyla kopyalanamayan bu defterlere sahip olma yeteneği inanılmaz bir gelişme. Pek çok insan bunun üzerine iş kuracak”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Eski Google CEO’su Bitcoin’e İlgisini Sürdürüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!