Solana Blockchain Ağındaki Aktif Adres Sayısı Hızla Artıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisi günümüzde bir yenilikten çok bir gereklilik olarak görülmeye başlandı. Birçok şirketin altyapısında şimdiden kendisine yer bulan Blockchain teknolojisi, projelerin de gelişimi ile birlikte giderek daha öne çıkıyor. Bu noktada popüler Blockchain ağlarının payı da oldukça büyük. Bu ağlardan biri olan Solana ise aktif cüzdanlarını yüzde 58 artırdı.

Solana Blockchain Ağı Aktif Adres Sayısında Rakiplerini Geçiyor

Glassnode ve The Block’tan alınan verilere göre, Solana’daki yeni günlük adreslerin sayısı, ayı piyasası boyunca sürekli olarak kullanıcı tabanını büyüdü. Solana’da yeni kullanıcılar, bu hafta kademeli olarak 240.000 kullanıcıya düşmeden önce, Mayıs ayında 400.000’in üzerinde zirve yapmıştı. Bu veriler, Aralık 2021’deki her gün 150.000 ila 170.000 yeni kullanıcı ile sıçrama yaşadı.

İlginizi çekebilir: Blockchain Güvenlik Firmasına 90 Milyon Dolarlık Yatırım

Tabloda görüldüğü üzere yeni aktif cüzdan sayısı, Haziran ayında 32 milyonun üzerinde ve Mayıs ayında 37 milyonun üzerinde aktif kullanıcıyla bu yıl benzer şekilde tırmandı. Bu, 2022’nin ilk dört ayında ortalama 20 milyon aktif kullanıcı anlamına geliyor.

Ancak ne yazık ki bu yükseliş TVL için geçerli değil. Öyle ki Solana’da çalışan merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarında kilitli toplam değer (TVL), Mayıs ayındaki 6 milyar dolarlık rakamdan bu hafta 2.9 milyar dolara kadar düştü. Solana TVL, Aralık 2021’de 14 milyar dolara ulaşmıştı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Solana Blockchain Ağındaki Aktif Adres Sayısı Hızla Artıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!