Metaco CEO’su Kripto Girişimleri için Umutsuz • Coinkolik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Fiyat düşüşleri, küresel enflasyon ve düzenleyici baskısı. Tüm bu kötü aktörlerin birleşmesi ile birlikte yatırımcıların yanında kripto odaklı şirketlerde büyük yara almış durumda. Birçok borsa ve şirket küçülmeye giderken Metaco’nun CEO‘suna göre kripto girişimlerinin çoğu ayakta kalamayacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İsviçre merkezli kripto para birimi şirketi Metaco’nun CEO’su Adrien Treccani, kısa bir sür önce yaptığı konuşmasında dijital varlık piyasalarındaki son düzeltmenin muhtemelen ülkedeki start-up’ların bir bölümünü ortadan kaldıracağını belirtti. 

13 Temmuz’da Swiss Info’ya konuşan Treccani, piyasa çöküşünün sektördeki işletmeler için feci sonuçlara yol açacağını belirterek, kripto başlangıç ​​sahnesinin altı ay içinde büyük olasılıkla yeni bir aşamaya dönüşeceğini belirtti:

İlginizi çekebilir: Ducati, NFT Koleksiyonu için Ripple ve NFT PRO ile İş Birliği Yapıyor

“Piyasa çöküşü, birçok İsviçreli start-up için felaket olacak. Bunların yaklaşık yüzde 20 ila yüzde 30’unun öleceğini tahmin ediyorum. Önümüzdeki altı ay içinde kaybolacaklar”

Diğer taraftan Treccani, daha zayıf oyuncuları ortadan kaldıracağı için, silme işleminin sektöre fayda sağlayacağını savundu. Yöneticiye göre son mevcut piyasa hareketi, potansiyel olarak yeni fırsatlara yol açacak bir balon patlaması. 

“Bu patlayan balon gürültüyü filtreleyecek ve piyasayı basitleştirecek. Normalde büyük bir çöküşün ardından yeni fırsatlar ortaya çıkar”

Bununla birlikte kripto iş beklentilerini etkileyen piyasa hareketine rağmen, çoğu start-up ülke içinde dirençli olmaya devam ettiğini belirtelim.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Metaco CEO’su Kripto Girişimleri için Umutsuz • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!