Bitcoin 20 Bin Doları Geri Aldı, Kripto Piyasası 1 Trilyon Doları Gördü, Ethereum 2.0 Bir Adım Daha Yaklaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in fiyatı bu hafta toplamda %9 arttı ve gıpta edilen 20.000$ seviyesini geri aldı. Bu arada, Ethereum’un PoS’a geçişi de yaklaşıyor gibi görünüyor.

Bitcoin & Ethereum

Bitcoin 20 Bin Doları Geri Aldı, Kripto Piyasası 1 Trilyon Doları Gördü, Ethereum 2.0 Bir Adım Daha Yaklaştı! 2

Geçtiğimiz yedi gün, toplam kripto para piyasası kapitalizasyonunun Haziran ayında kaybettikten sonra 1 trilyon dolara doğru toparlandığını gördü. CoinGecko’nun verilerine göre, bu yazının yazıldığı sırada piyasa değeri 998 milyar dolardı.

Yukarıdakilerin büyük bir kısmı Bitcoin fiyatındaki artışta rol oynadı. Kripto para birimi geçen hafta yaklaşık %9 arttı ve 20 bin doların üzerinde toparlanmayı başardı. Aslında, şu anda %3 günlük kazanç için 21.300$’dan işlem görüyor. BTC bu Cuma kısa bir süre için 22 bin doların üzerine bile yükseldi, ancak ayılar hareketi durdurdu ve şu anda işlem gördüğü yere geri itti.

Daha geniş pazar da yükseldi. Ethereum son yedi günde yaklaşık %14 arttı, onu ilk 10’dan diğer büyük kripto para birimleri izledi. BNB, Solana ile aynı %10 arttı. XRP ve ADA sırasıyla %3,9 ve %2,2 ile geride kalıyor.

Bitcoin’in hakimiyeti, pazarın geri kalanına göre payını izleyen metrik hafta boyunca yaklaşık %1 arttı. Bu, birincil kripto para biriminin altcoinlere kıyasla daha iyi olduğunu gösterir.

İlginçtir ki, artış, sektör katılımcılarından gelen daha fazla kötü haberin ardından geliyor. Genesis Trading – başka bir kripto para borç veren iflas etmiş hedge fonu Three Arrows Capital’a maruz kaldığını açıkladı.

Öte yandan, bu hafta Ethereum 2.0 entegrasyonuna yönelik başarılı bir adım daha atıldı. Protokolün genel test ağı Sepolia birleştirmeyi uygulayan ikinci büyük test ağı haline geldi ve tüm protokolü, büyük ölçüde topluluğun çoğunluğu tarafından aranan ve beklenen bir olay olan hisse ispatına geçişe daha da yaklaştırdı.

Her durumda, piyasanın önümüzdeki günlerde nasıl performans göstermeye devam edeceğini görmek çok ilginç olmaya devam ediyor. Bitcoin, daha önce fiyatını 20 bin doların altına gönderen önemli bir direnç bölgesinde işlem görüyor ve bu sefer farklı olup olmayacağını görmek heyecan verici.

Piyasa verileri

Piyasa Değeri: 990 Milyar Dolar | 24 Saat Hacmi: 86 Milyar Dolar | BTC Hakimiyeti: %41.5

BTC: 21.502 $ (+%9.6) | ETH: 1,215 $ (%14,9) | ADA: 0,46 $ (%2,7)

Bu Haftanın Kaçırmayacağınız Kripto Manşetleri

Mt. Gox Alacaklı Rehabilitasyon Planında Güncelleme Yayınladı. Borsa, alacaklılarına geri ödemeye hazırlanıyor ve süreç, bazıları doğrudan Bitcoin ile tazmin edilerek bu yıl Ağustos ayında başlayabilir. Bu son açıklamada netlik kazandı.

Başka bir Kripto Borç Veren, Üç Ok Sermayesine Maruz Kalmayı Onayladı. Digital Currency Group’a ait bir kripto para kredisi şirketi olan Genesis Trading, iflas eden hedge fonu Three Arrows Capital’a (3AC) da maruz kaldığını doğruladı. Bir dizi tweet’te şirketin CEO’su sonuçları ve onlarla nasıl savaşmayı planladıklarını açıkladı.

Crema Finance Hacker Ödül Kabul Ediyor ve 7 Milyon Doların Üzerindeki Çalınan Fonları İade Ediyor. Crema Finance’in istismarının arkasındaki bilgisayar korsanı, başarılı bir pazarlık anlaşması yaptıktan sonra çalınan fonları iade etti. Solana tabanlı konsantre likidite protokolü, çalınan fonların 7 milyon dolarını geri aldı.

Elon Musk’ın Sıkıcı Şirketi, Döngü Gezileri için Dogecoin Ödemelerini Kabul Edecek. Elon Musk’ın şirketlerinden biri olan The Boring Company, Loop Rides için Dogecoin (DOGE) ödemelerini kabul etmeye başlayacak . Müşteriler, Tesla araçlarını kullanarak gezintiye çıktıklarında kripto para birimi ile ödeme yapabilecekler.

Ethereum’un Sepolia Testnet’i Birleştirme Yükseltmesine Geçiyor. Ethereum’un halka açık testi Sepolia birleştirmeyi uygulayan ikinci büyük şirket oldu. Bu, protokolü, konsensüs mekanizmasını hisse kanıtı (POS) olarak değiştirmeye büyük bir adım daha yaklaştırıyor.

Para Çekme İşlemlerini Askıya Aldıktan Sonra, Bölüm 11 İflas için Voyager Dijital Dosyaları. Voyager Digital, iki yan kuruluşuyla birlikte New York’un Güney Bölgesi’ne Bölüm 11 İflas başvurusunda bulundu. Bu, şirketin çok uzun zaman önce platformunda para çekme işlemlerini durdurmasından sonra geldi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
33

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin 20 Bin Doları Geri Aldı, Kripto Piyasası 1 Trilyon Doları Gördü, Ethereum 2.0 Bir Adım Daha Yaklaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!