Kolombiya Hükümeti Blockchain Projeleri için Kılavuz Yayınladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektörü, yeni gelişmelerle birlikte büyümeye devam ediyor. Blockchain teknolojisinin hızla gelişmesiyle bu alandaki projelerin sayısı da artmaya başladı. Bu kez Kolombiya Hükümeti, Blockchain projeleri için bir kılavuz yayınladı.

Kolombiya Bilgi Teknolojileri Bakanlığı, Blockchain İçin Kılavuz Yayınladı

Geçtiğimiz günlerde tapu hizmetleri için XRPL Blockchain ağını kullanacağını duyuran Kolombiya Hükümeti, bu kez şeffaflık ve ademi merkeziyetçiliğin önemli olduğu projelere Blockchain teknolojisini dahil etmeye başladı.

Kolombiya Bilgi Teknolojileri ve İletişim Bakanlığı (MINTC), federal ve eyalet düzeyinde sorunları çözmeye yönelik projelere Blockchain entegrasyonunu eklemeyi planlıyor. Bu doğrultuda Blockchain’i kapsayan bir kılavuz yayınladı.

İlginizi çekebilir: Yüksek Riskli Kaldıraçlı İşlem, Celsius’a Pahalıya Patladı

“Kolombiya Devleti için Blockchain Teknolojili Projelerin Kabulü ve Uygulanması için Başvuru Kılavuzu” başlığını taşıyan belge, Blockchain’in temellerini ve hizmetlerini şirketlere entegre ederek fayda sağlayacak proje türlerini oluşturur. Ayrıca, bu tür uygulamaların ülkenin yasal çerçevesine tabi olacağı belirtiliyor.

Ayrıca hatırlatacak olursak, geçtiğimiz yıl kripto para borsası Gemini, Kolombiya’da ülkenin en büyük bankası Bancolombia’nın müşterileri için Bitcoin (BTC) ticareti sunacağını duyurmuştu. Gemini Kolombiya’da banka aracılığı ile Bitcoin hizmeti sunacağını açıklamıştı. Anlaşmanın, devlet destekli bir pilot programının parçası olacağını bildirilmişti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kolombiya Hükümeti Blockchain Projeleri için Kılavuz Yayınladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!