Peter Schiff’in geleneksel bankası aniden kapatıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto topluluğunda kripto karşıtı görüşleriyle bilinen öncü ekonomist Peter Schiff, bankasının Porto Rikolu düzenleyiciler tarafından kapatıldığını duyurdu. Schiff’in Bitcoin (BTC) için öngördüğü durumun kendi geleneksel bankası için gerçek olmasındaki “ironi,” kripto topluluğunun da dikkatinden kaçmadı.

Porto Rikolu düzenleyiciler, Schiff’in bankasını net minimum sermaye gerekliliklerini karşılamadığı gerekçesiyle kapattı. Bu durum, hemen ardından hesapları dondurulan müşterileri daha da kötü etkiledi.

Despite no evidence of crimes, Puerto Rico regulators closed my bank anyway for net capital issues, rather than allow a sale to a highly qualified buyer promising to inject capital far in excess of regulatory minimums. As a result accounts are frozen and customers may lose money.

— Peter Schiff (@PeterSchiff) July 3, 2022

Müşterilerini “para kaybetmesinin olası olduğunu” kabul eden Schiff, yasal asgari gerekliliklerden haberi olmadığını ve ani kapanış kararı öncesi herhangi bir yasal bildirim almadığını söyledi:

“Küçük bir bankayı işletmek servete mâl oluyor. Bu yüzden hiç doğru düzgün para kazanamadım. Yasalara uygunluk giderleri çok fazla.”

Hikayedeki beklenmedik bu gelişme, kripto topluluğuna da geleneksel finansın temelini yeniden icat etmede Bitcoin’in önemini bir kez daha vurgulama fırsatı verdi.

The irony of this is so hilarious!@PeterSchiff you do realize that if you had been using Bitcoin this would not have been possible!

You should be loving decentralization https://t.co/cDCOWdMowL

— Coach K (30% Crypto, 70% USDC) (@Coachkcrypto) July 4, 2022

Bitcoin podcast yayıncısı Stephan Livera da konuyla ilgili yorumunu paylaştı: “Bitcoin 17,50 dolardan işlem gördüğünden beri şüpheyle yaklaşıyor (şu anda 19.100 dolar).” Schiff’in bankasının aniden kapatılması, Bitcoin’in yasal üstünlüğe karşı gösterdiği direnç ile ilgili tartışmaları da alevlendirdi.

Twitter kullanıcısı HodlMagoo “Buradaki ironi paha biçilemez,” diye belirtirken, Schiff’e geleneksel finansa bir alternatif önerenler ise “Bitcoin’e niye ihtiyacın olduğunu şimdi anladın mı?” diye sordu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Peter Schiff’in geleneksel bankası aniden kapatıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!