2 Ünlü Ekonomistten Kritik Bitcoin ve Altcoin Tahminleri!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü ekonomistler Raoul Pal ve Nassim Taleb, Bitcoin ve altcoin’ler için kritik tahminler yaptı. Raoul Pal’ın açıklamaları, kripto ve teknoloji hisselerinin diğer hisseleri geride bırakacağı yönünde.

Uzmanlar, Bitcoin ve altcoin’ler için durgunluğun nasıl gelişeceğini tahmin ediyor

Makro gurusu ve Real Vision CEO’su Raoul Pal, finansal manzaraya köklü değişiklikler getirebileceğini söylediği büyük bir servet kaybı hakkında tahminlerde bulunuyor. Pal, 962.500 Twitter takipçisine, mevcut ekonomik yavaşlamanın muhtemelen Covid öncesi seviyelere ekonomik bir daralma ile sonuçlanacağını söyledi. Eski Goldman Sachs yöneticisi, ABD’de en büyük servete sahip olan baby boomer’ların potansiyel bir durgunlukla başa çıkma konusunda sınırlı seçeneklerle karşı karşıya olduğunu söylüyor.

Boomer’lar için seçenekler: Yok edilen emeklilik değeri veya enflasyonun aşındırdığı yıllık emeklilik ödemeleri veya sonsuza kadar niceliksel gevşeme (EQ). Bu da, düşük emekli maaşı veya tasarrufu olanlar için bunu dengelemek için daha fazla borca ​​yol açar… Aynı zamanda QE yoluyla borcun değerini düşürme ihtiyacına yol açar…Sonuç olarak, varlık satın alma açısından daha da fakirleşen daha genç herkesi mahveder.

Ünlü Ekonomist: Bu Altcoin'e Bakın, Sıradaki Ethereum!

Pal, böyle bir ekonomik ortamın genç nesilleri servetlerini kripto ve teknoloji piyasasına tahsis etmeye zorlayabileceğini söylüyor. Nihayetinde ekonomist, borç indirimi ve varlık fiyatlarının yükselmesi için alan yarattığı için 20 yıllık negatif faiz oranlarının masada olduğunu düşünüyor.

Geçen ay, makro uzmanı, hala daha fazla acı olsa da, Bitcoin ve kripto piyasanın uzun vadeli bir fırsat bölgesinde olduğunu düşündüğünü söyledi:

Ama işler daha da kötüye gidebilir mi? Kesinlikle. Ama benim yatırım çerçevem ​​için, satın alma bölgesindeyiz… iki standart sapma [logaritmik] regresyon kanalının hemen yanında.

2 Ünlü Ekonomistten Kritik Bitcoin Tahminleri

Nassim Taleb, Bitcoin’in enflasyondan korunma aracı olarak başarısız olduğunu yineledi

Black Swan’ın yazarı Nassim Taleb’e göre, Bitcoin başka bir boğa piyasasında 100.000 dolara kadar çıkmayı başarsa bile, yine de bir başarısızlık olacak. Ünlü matematikçi, Bitcoin’in enflasyona karşı bir korunma olarak başarısız olduğunu açıklıyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Taleb, kripto para kışının tam gelişmiş bir “buz çağına” dönüşebileceğine inanıyor. Bu da fiyatların uzun bir süre toparlanmayacağı anlamına geliyor.

Nassim Taleb, son bir tweet’te hala Bitcoin’in ucuz olduğunu iddia eden El Salvador Başkanı Nayib Bukele’ye seslendi. Kendini “dünyanın en havalı diktatörü” ilan eden kişi, vergi mükelleflerinin parasıyla kumar oynamaya devam ediyor. Batı yarımkürenin en fakir ülkelerinden biri olan El Salvador’un zamansız Bitcoin alımları nedeniyle 50 milyon dolardan fazla kaybetmesine rağmen Bukele, bu haftanın başlarında 80 Bitcoin daha satın aldı.

Mayıs ayında El Salvador Maliye Bakanı Alejandro Zelaya, Bukele’nin kripto para alımlarıyla ilgili artan endişeleri reddederek, bunların ülkenin yıllık bütçesinin yalnızca küçük bir bölümünü temsil ettiğini açıklamıştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
2 Ünlü Ekonomistten Kritik Bitcoin ve Altcoin Tahminleri!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!