STEPN, Aktif Kulanıcı Sayısında Orca’yı Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektörü son dönemde projelerin ve şirketlerin rekabet alanı hâline geldi. Bir taraftan borsalar yeni ürün ve ortaklıklar yaparak rekabette öne çıkmaya çalışırken, diğer taraftan projeler verileri ile ön plana çıkmaya çalışıyorlar. Son olarak Dune Analytics verilerine gör STEPN, Solana DEX’te aktif kullanıcı sayılarının yüzde 65′ini kapsayarak Orca‘yı geçti.

Kaynak: Dune

STEPN, Kullanıcı Sayısında Solana DEX’in En Aktif Projesi Oldu

Dune’dan alınan verilere göre günlük yaklaşık 77.000 aktif kullanıcıyla STEPN’in DEX DOOAR’ı Solana merkezli DEX Orca’yı geride bıraktı. Bunun arkasındaki en büyük sebeplerden birisi de projenin verdiği ödüllerdeki artış ve etkinlikler olarak görülüyor.

STEPN Pazarlama Direktörü Shiti Maghani, kısa bir süre önce 800.000 günlük aktif kullanıcıya sahip olduklarını açıklamıştı. Haziran ayının ortalarında STEPN, DOOAR’ı piyasaya sürdü ve bu kullanıcıların yerel tokenlerinde – GST/USDC veya GMT/USDC çiftlerinde likidite sağlamalarına izin verdi.

İlginizi çekebilir: Axie Infinity’nin Ronin Köprüsü Yeniden Sorun Çıkarttı

Konu hakkında Twitter üzerinden açıklama yapan Anonim Solend kurucusu ise şu ifadelere yer verdi:

“Kullanıcıların tasarruf ederken getiri elde etmelerine ve giriş maliyetlerinden korunmaya yardımcı olacağını umuyorum”

Magic Eden’den gelen veriler, bir spor ayakkabı NFT’nin mevcut taban fiyatının 2.80 SOL veya mevcut fiyatlarla yaklaşık 90 dolar olduğunu gösteriyor. Bu da yaşanan piyasa düşüşlerine rağmen projenin aktif olarak iç piyasasındaki kontrolü koruduğunu gösteriyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
STEPN, Aktif Kulanıcı Sayısında Orca’yı Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!