New York, Bitcoin Madencisi Greenidge’e İzin Vermedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketi Greenidge’in faaliyetlerine devam edebilmesi için New York düzenleyicisinden izin alması gerekiyordu. New York Çevre Koruma Departmanı, Bitcoin madencisi Greenidge’in izin yenileme talebini reddetti.

New York Bitcoin Madenciliğine Yeni Standartlar Getiriyor

Bitcoin madencilik faaliyetleri dünya genelinde artmaya devam ederken, New York geçtiğimiz haftalarda Bitcoin madenciliği için yeni standartları tartışmaya başlamıştı. New York Çevre Koruma Departmanı (DEC), Bitcoin madencilik şirketi Greenidge’in hava izni yenilemesini reddetti. Düzenleyici tarafından yapılan açıklamada, Greenidge’in başvurusunun, eyaletin 2019’da yasayla imzalanan İklim Liderliği ve Toplumu Koruma Yasası (CLCPA) tarafından belirlenen sera gazı (GHG) emisyon sınırlarına uymadığını söyledi.

İlginizi çekebilir: Samsung’un Madencilik Çiplerinin İlk Müşterisi Belli Oldu

Düzenleyici tarafından Greenidge’e gönderilen mektupta, “Greenidge, tesisin devam eden çalışmasının bu tutarsızlığa rağmen haklı olduğunu gösteremedi” ve madencinin “yeterli sera gazı azaltım önlemleri” göstermediğini de ekledi. Greenidge, düzenleyicinin bu kararından sonraki 30 gün içinde bir idari yargı duruşması talep etme hakkına sahip. Şirket tarafından yapılan açıklamada, düzenleyicinin verdiği kararın yargıya taşınacağı belirtildi. Greenidge tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Bu keyfi ve kaprisli karara başarılı bir şekilde itiraz ettiğimiz sürece, yürürlükte olan mevcut “Başlık V Hava İzni” kapsamında kesintisiz olarak çalışmalarımıza devam edebiliriz. Tarafsız bir mahkeme sisteminin yanlış olan bu düzenleyici kararını tersine çevireceğine eminiz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
New York, Bitcoin Madencisi Greenidge’e İzin Vermedi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!