Cardano Vasil Hard Fork’u için Geri Sayım Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisi oldukça karmaşık olabildiği gibi kritik bir güvenlik sorumluluğu taşıyor. Öyle ki herhangi bir Blockchain ağıda en ufak bir değişiklik için doğrulayıcılar ile toplu halde işbirliğinin yapılması gerekiyor. Bu noktada Cardano da önemli bir yükseltme öncesi son hazırlıklarını yapıyor. Daha öncesinde kısa süreli bir erteleme yapan geliştirici ekip, güncelleme sonrası ağın hatasız çalışmasına odaklanmış durumda. Ancak Cardano Vasil hard fork‘u için geri sayım başlamış durumda.

Cardano Vasil Hard Fork’u Yakın Zamanda Başlatılacak

Cardano Blockchain ağının arkasındaki lider geliştirici olan Input Output, çok beklenen Vasil sert çatalının piyasaya sürülmesinden önceki son aşamaya girdi. Şirketin Salı günü yaptığı duyuruya göre, şu anda Blockchain test ağını hard fork’lamak için bir güncelleme teklifi sunuldu ve böylece yaklaşmakta olan ana ağ yükseltmesi için bir geri sayım başladı.

İlginizi çekebilir: FinTech Şirketi CloudWalk, Kendi Blockchain’ini Başlattı

Geçtiğimiz hafta, Input Output, geliştiriciler ekibi için “önemli bir kilometre taşı” olarak işaretlenen Cardano düğümü 1.35.0’ı yayınlamıştı. Geliştiriciler, hisse havuzu operatörlerinin yüzde 75’ini dahil ettikten sonra, Vasil test ağı ile ilerlemek için yeterli düzeyde zincir yoğunluğu sağladılar.

Hard fork’un başlangıçta bu ay piyasaya sürülmesi bekleniyordu, ancak teknik sorunlar nedeniyle lansmanı ertelendi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Cardano Vasil Hard Fork’u için Geri Sayım Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!